3 φωτογραφίες »

To μονοθέσιο είναι βαμμένο σε μπλε και άσπρο χρώμα, ενώ έχει και κίτρινες λεπτομέρειες σε όλο το «σώμα» του.

To νέο μονοθέσιο της Williams

1.864 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2021)

Μπορεί η Williams να έχει νέο ιδιοκτήτη, ωστόσο τα νέα αφεντικά επέλεξαν να τιμήσουν το επιτυχημένο παρελθόν της ομάδας με αυτόν το νέο συνδυασμό χρωμάτων.


Το μονοθέσιό της για τη νέα χρονιά αποκάλυψε η Williams, σημειώνοντας πως τα νέα χρώματα που βρίσκονται πάνω στην FW43B «είναι εμπνευσμένα από τις παλιές επιτυχίες» της βρετανικής ομάδας.

Μετά από περισσότερα από 40 χρόνια, η Williams δεν είναι πλέον κάτω από καθοδήγηση του Sir Frank Williams και της οικογένειάς του, αφού πέρυσι πωλήθηκε στην εταιρεία Dorilton Capital.

Οι νέοι ιδιοκτήτες πάντως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να αποσυνδέσουν την ομάδα από το επιτυχημένο παρελθόν της. Η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η ομάδα ανέφερε: «Tα χρώματα της ομάδας αντιπροσωπεύουν το επιτυχημένο παρελθόν της, την τωρινή της μεταμόρφωση και τις μελλοντικές βλέψεις της. Μπορεί στο τεχνικό κομμάτι, λόγω των κανονισμών, το μονοθέσιο να μην έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, τα χρώματα μπλε, άσπρο και κίτρινο θυμίζουν να επιτυχημένα μονοθέσια της ομάδας τις δεκαετίες των δεκαετιών 1980 και 1990».

Και αυτή τη σεζόν, οι δύο οδηγοί της Williams θα είναι ο ταλαντούχος George Russell και το Nicolas Latifi, με τον Simon Roberts να παίρνει τον ρόλο του επικεφαλής και τον παλιό οδηγό και παγκόσμιο πρωταθλητή Jenson Button να αναλαμβάνει πόστου συμβούλου. Ο τρίτος οδηγός της ομάδας θα είναι ο Jack Aitken που αντικατέστησε τον Russell, όταν ο τελευταίος «έτρεξε» για την Mercedes για έναν αγώνα, ενώ ο Jamie Chadwick θα έχει καθήκοντα ανάπτυξης του μονοθέσιου.
 

Toyota
test center