Το pick-up λέγεται πως θα μπει στην παραγωγή το 2021.

Το νέο pick-up της GM

1.532 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

To όνομα Hummer αναμένεται να αναβιώσει μέσω του ηλεκτρικού pick-up που ετοιμάζει η General Motors.

Την πρώτη εικόνα teaser του επερχόμενου ηλεκτρικού pick-up που ετοιμάζει δημοσίευσε η General Motors. Αν και η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για το τι πρέπει να περιμένουμε, φαίνεται πως το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο καπό αλλά και από μια μικρή, σχετικά, καρότσα.

Η εικόνα δόθηκε στο φως σαν μέρος της ανακοίνωσης της GM πως επενδύει 2 δισεκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιό της στο Detroit-Hamtramck για την παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών και SUV. Το pick-up λέγεται πως θα μπει στην παραγωγή το 2021 αναβιώνοντας το όνομα Hummer με τις φήμες να κάνουν λόγο πως η φίρμα έχει επιστρατεύσει τον πασίγνωστο καλαθοσφαιριστή LeBron James για την διαφημιστική καμπάνια της.

Μετά το επερχόμενο ηλεκτρικό pick-up, η General Motors θα φέρει στην αγορά το Cruise Origin ενώ το 2023 αναμένεται να μπουν στην παραγωγή τα ηλεκτρικά Cadillac Escalade και GMC Sierra.

Το εργοστάσιο του Detroit-Hamtramck ήταν προγραμματισμένο να κλείσει το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η GM επέκτεινε την παραγωγή των Chevrolet Impala και Cadillac CT6 μέχρι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Πλέον, μόλις ανακατασκευαστεί και αρχίσει πλήρως την λειτουργία του, η εγκατάσταση θα απασχολεί πάνω από 2.200 άτομα. Η αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει επίσης ένα πρόσθετο ποσό της τάξης των 726 εκατομμυρίων ευρώ σε εργαλεία και άλλα έργα που σχετίζονται με την έναρξη της παραγωγής των ηλεκτρικών pick-up.
 

Mercedes
test center