Το νέο πρόσωπο της C-Class
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο πρόσωπο της C-Class

3.999 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2017)

Η Mercedes ετοιμάζεται να ανανεώσει το δημοφιλέστερο μοντέλο στη γκάμα της και η κουπέ εκδοχή δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστή.

Ο ανταγωνισμός στα πολυτελή μεσαία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα, οπότε είναι λογικό όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να αναβαθμίζουν τα όπλα τους. Πρόσφατα η station wagon έκδοση της C-Class εθεάθη σχεδόν ακαμουφλάριστη, δίνοντας μια πρώτη γεύση από την έκταση του επερχόμενου facelift για το 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έναν χρόνο αργότερα, θα ανανεωθεί και η C-Class Coupe και οι πρώτες spy photos φανερώνουν τα εντυπωσιακά φώτα που θα φέρει. Το σχήμα παραμένει ως έχει, όμως η διάταξη των προβολέων αλλάζει. Ξεχωρίζουν οι 4 λαμπτήρες LED κάτω από τους κυρίως προβολείς, που θυμίζουν τους αντίστοιχους της CLS και τη σχεδίαση «Jewel Eye LED» της Acura.

Στα μηχανικά μέρη έχει επιβεβαιωθεί το λανσάρισμα ενός νέου δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου συνόλου, το οποίο θα έχει ειδική ισχύ 134 ίππων/λίτρο. Οι δυο twin scroll υπερτροφοδότες θα συνδυάζονται με ηλεκτρική αντλία 48V, επιτρέποντας ισχύ 268 ίππων και κατανάλωση 5.9 λ./100 χλμ.

Η πολυπληθέστερη εμπορικά σεντάν C-Class θα παρουσιαστεί πρώτη στα μέσα του 2017. Θα ακολουθήσει η station wagon λίγο αργότερα, με τις coupe και cabriolet εκδόσεις να κλείνουν τον «χορό» το 2018.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda