2 φωτογραφίες »

Το κολάζ στο Instagram που δείχνει το «πρόσωπο» του νέου Ford Bronco.

Το παλιό Ford Bronco αποκάλυψε το νέο

1.809 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2020)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη του Ford Bronco έχει ξεκινήσει, όμως αυτό δεν εμποδίζει την αμερικανική μάρκα να συνεχίσει την εκστρατεία των teaser. Έτσι η μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη του εμπρόσθιου μέρους λαμβάνοντας βοήθεια και από το παλιό μοντέλο.

Μέσω διαδοχικών εικόνων και βίντεο που αναρτήθηκαν σε ένα ειδικό προφίλ στο Instagram αποκλειστικά για το Ford Bronco, η αμερικανική μάρκα μας έδωσε μία πρώτη «γεύση» για την εικόνα που θα έχει το «πρόσωπο» του νέου της SUV. Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο θα έχει μία μαύρη ευρεία γρίλια που θα φιλοξενεί το όνομα του. Δεξιά και αριστερά θα υπάρχουν στρογγυλά φωτιστικά σώματα που θα διακόπτονται από μία οριζόντια φωτιζόμενη ακτίνα.
 
Από κει και πέρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι πλευρικοί καθρέπτες, οι οποίοι φαίνεται πως εκτίνονται αρκετά έξω από το αμάξωμα, ενώ ο προφυλακτήρας και τα ελαστικά αν και αναμενόμενο, επιβεβαιώνεται πως είναι κατάλληλα για off-road διαδρομές.
 
Φυσικά εικόνες που παρουσιάζουν το Ford Bronco και Bronco Sport έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετούς μήνες και σας τις έχουμε παρουσιάσει, όμως ενόψει της 13ης ημέρας του Ιουλίου όπου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του SUV, νέα και επίσημα στοιχεία αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους.
 
Στους κινητήρες οι αναφορές κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα διατεθεί με τον 1.500άρη και τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Η απόδοση στα 1,5 λίτρα λέγεται πως θα είναι 150 άλογα και 240 Nm ροπής ενώ ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας θα παράγει 250 άλογα και 372 Nm ροπής. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως, το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα είναι τέσσερις First Edition, Badlands, Big Bend, Outer Banks.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το νέο Ford Bronco θα προσφερθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Toyota
moto