Η φημολογία φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση από την νοτιοκορεάτικη μάρκα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση από την νοτιοκορεάτικη μάρκα.

Το pick-up της Hyundai

3.067 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Σταθμευμένο σε ένα parking βρήκαν οι κατάσκοποι-φωτογράφοι το νέο pick-up που ετοιμάζεται να λανσάρει η Hyundai. Γνωρίστε το.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν άπειρες αναφορές και δημοσιεύματα γύρω από το ενδεχόμενο να παρουσιάσει η Hyundai το δικό της pick-up που θα βασίζεται πάνω στο Santa Cruz concept που είχε αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής το 2015.

Αυτή την φορά όμως η φημολογία φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά μιας και ο κατασκοπευτικός φακός «έπιασε» την Hyundai να δοκιμάζει ένα pick-up κάτω από βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο, παρά τα όσα θα περίμενε κανείς, δεν φαίνεται πως βασίζεται στο παραπάνω concept αλλά αποτελεί κάτι καινούριο. Το νέο αυτό pick-up δεν έχει τον μοντέρνο χαρακτήρα του Santa Cruz concept αλλά αντιθέτως, μοιάζει σαν ένα σοβαρό επαγγελματικό όχημα που χαρακτηρίζεται από την μεγάλη καρότσα, τα μεγάλα φωτιστικά σώματα μπροστά και το κάθετο πίσω παρμπρίζ.
 
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση από την νοτιοκορεάτικη μάρκα, ωστόσο, πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν πως η μάρκα σχεδιάζει να λανσάρει τελικά δύο pick-up, ένα (σαν αυτό στις φωτογραφίες) για να ανταγωνιστήσει τα Navara, L200 κτλ και ένα άλλο πιο ελαφρύ επαγγελματικό με πιο μοντέρνα σχεδίαση.

Θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο Hyundai pick-up στην Ελλάδα;
 

peugeot
NISSAN