Tο μοντέλο θα προσφέρεται τόσο ως μονοκάμπινο αλλά και διπλοκάμπινο.

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητήριο σύνολο θα αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

To pick-up της Τesla;

2.513 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2019)

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα μοιάζει το πολυαναμενόμενο pick-up της Tesla.

To pick-up της Tesla είναι ένα μοντέλο που ίσως φέρει επανάσταση στην αγορά των επαγγελματικών, κάνοντας κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στην αυτοκινητοβιομηχανία, όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα επιβατικά μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας.

Μέχρι αυτή την στιγμή πάντως, δεν έχει υπάρχει καμιά επίσημη ή ανεπίσημη φωτογραφία από το μοντέλο, γεγονός που δίνει την ευκαιρία, σε όποιον ανεξάρτητο σχεδιαστή το επιθυμεί, να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μοιάζει το pick-up της Τesla. Μία από αυτές είναι το ψηφιακό σχέδιο του Εmre Husmen που υιοθετεί ακραία εξωτερική εμφάνιση που αποτελείται από έντονες γραμμώσεις κατά μήκος όλου του αμαξώματος και έναν συνδυασμό από απότομα «κοψίματα» στα πλαϊνά μέρη και καμπυλωτές επιφάνειες στον πρόβολο, στο καπό και στην οροφή.
 
Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο ο σχεδιαστής δεν κάνει κάποια υπόθεση για το τι μπορεί να δίνει ισχύ στο ηλεκτρικό pick-up. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως θα αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) με την ηλεκτρική του αυτονομία θα φτάνει έως και τα 800 χλμ. Αναφορικά με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα υπολογίζεται πως θα γίνονται σε 6 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος υποστηρίζεται πως το μοντέλο θα προσφέρεται τόσο ως μονοκάμπινο αλλά και διπλοκάμπινο σε τιμή που θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

NEO TRAFIC
moto