To ειδικά κατασκευασμένο VW Amarok AT35 παρουσίασε ο βελτιωτικός οίκος Arctic Trucks.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 3λιτρος V6 TDI κινητήρας απόδοσης 224 ίππων.

To ειδικά κατασκευασμένο VW Amarok AT35 παρουσίασε ο βελτιωτικός οίκος Arctic Trucks.

Το πιο σκληροτράχηλο VW Amarok

2.597 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Eιδικά σχεδιασμένο για τα αφιλόξενα μέρη της Αρκτικής είναι το συγκεκριμένο VW Amarok. Δείτε το.

To ειδικά κατασκευασμένο VW Amarok AT35 παρουσίασε ο βελτιωτικός οίκος Arctic Trucks. Το γερμανικό pick-up είναι σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει ό,τι εμπόδιο βρει μπροστά του γύρω από τον Αρκτικό Κύκλο και για αυτό λαμβάνει πλήθος αναβαθμίσεων σε σχέση με το εργοστασιακό.

Συγκεκριμένα, έχει μεγαλώσει η απόσταση από το έδαφος τόσο μπροστά όσο και πίσω κατά 25 χλστ. και εξοπλίζεται με νέους μεγαλύτερους τροχούς σε συνδυασμό με ελαστικά παντός εδάφους, λασπωτήρες και πλήθος επιπλέον εξοπλισμού στην καμπίνα που περιλαμβάνει: πυροσβεστήρα, γεννήτρια, μηχανή καφέ, VHF ραδιόφωνο, κιτ πρώτων βοηθειών και πολλά άλλα.
 
Ο επικεφαλής πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων της VW, κ Nick Axtell δήλωσε: «To Αmarok από την στιγμή που λανσαρίστηκε αποτέλεσε για εμάς εμπορική επιτυχία και είμαστε ευτυχισμένοι που το βλέπουμε να αποδεικνύει τις δυνατότητες του στις πιο δύσκολες συνθήκες. Έχουμε διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο πολλά κέντρα που μετατρέπουν διάφορα οχήματα. Δεν έχει σημασία αν προορίζεται για κάποιον υδραυλικό, για ψυγεία κάποιας αλυσίδας σουπερμάρκετ ή για κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο σαν αυτό εδώ.»

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 3λιτρος V6 TDI κινητήρας απόδοσης 224 ίππων.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto