Τα σκίτσα παρουσιάζουν το πρωτότυπο ενός αμιγώς ηλεκτρικού crossover.

Tο σχέδιο της Subaru αναφέρει πως η μάρκα πρέπει να ξεκινήσει να πουλά μόνο ηλεκτρικά οχήματα το πρώτο μισό της δεκαετίας του 2030.

Το πλάνο της Subaru έχει μόνο ηλεκτρικά

1.900 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Μπορεί η Subaru να μην έχει «αγκαλιάσει» την ηλεκτροκίνηση όσο άλλες μάρκες, ωστόσο στο μέλλον αυτό αναμένεται να αλλάξει, γνωστοποιώντας την απόφασή της μέσω ενός φιλόδοξου πλάνου που ανακοίνωσε.

Το πλάνο αυτό θα εξελιχθεί μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες και έχει ως στόχο του να προσφέρει μοντέλα με λιγότερους έως καθόλου ρύπους. Αρχικά η εταιρεία θα αναπτύξει ένα υβριδικό μοντέλο χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Toyota, κάτι που ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Reuters. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο εντός της τρέχουσας δεκαετίας και θα διαθέτει κίνηση στους τέσσερις τροχούς.
 
Μέσω του συγκεκριμένου μοντέλου η Subaru  σκοπεύει να επιτύχει το στόχο που έχει θέσει  τουλάχιστον 40 τοις εκατό των μοντέλων που πουλάει έως το 2030, να είναι ηλεκτρικά και ηλεκτροκίνητα.
 
Το πιο σημαντικό πρότζεκτ του πλάνου είναι ένα ολοκαίνουριο όχημα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και μέσω ενός επίσημου δελτίου τύπου, ο κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα αυτού του μοντέλου, τα οποία μπορείτε να δείτε στη γκαλερί. Τα σκίτσα αυτά παρουσιάζουν το πρωτότυπο ενός αμιγώς ηλεκτρικού crossover, χωρίς ωστόσο να διαρρέουν περισσότερες πληροφορίες. Aξιο αναφοράς είναι πως το φιλόδοξο σχέδιο της Subaru αναφέρει πως η μάρκα πρέπει να ξεκινήσει να πουλά μόνο ηλεκτρικά οχήματα το πρώτο μισό της δεκαετίας του 2030.
 
«Παρόλο που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία της Toyota, θέλουμε να κατασκευάσουμε υβριδικά αυτοκίνητα που είναι… Subaru», σχολίασε πρόσφατα στο Reuters ο επικεφαλής τεχνολογίας Tetsuo Onuki. «Δεν πρόκειται μόνο για τη μείωση των εκπομπών CO2. Πρέπει να βελτιώσουμε περαιτέρω την ασφάλεια των οχημάτων και την απόδοση της τερακίνησης», συμπλήρωσε
 
Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα για τα ηλεκτροκίνητα σχέδια της Subaru σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
FIESTA
Mercedes