" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η crossover πρόταση του Suzuki Swift...

...εδώ η sedan μορφή του...

...και τέλος, η station wagon μορφή από τον X-Tomi.

To πολύπλευρο νέο Swift

Διαβάστηκε από 9117 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2017

Τρία ακόμη νέα σχέδια του ολόφρεσκου Suzuki Swift έκαναν την εμφάνισή τους, τα οποία το μεταμορφώνουν σε station wagon, crossover, ακόμα και sedan!

 
To νέο Suzuki Swift δεν έχει καν ένα μηνα που παρουσιάστηκε επίσημα και έχει εξάψει την φαντασία πολλών σχεδιαστών, μεταξύ των οποίον ο ανεξάρτητος οίκος X-Tomi Design. Ο συγκεκριμένος οίκος είχε ήδη δημοσεύσει εργασίες του σχετικά με Swift Cabrio και Sport, ωστόσο τώρα πειραματίζεται ακόμα περισσότερο.
Ο X-Tomi λοιπόν, δημοσίευσε τις φωτογραφίες που βλέπετε, στις οποίες παρουσιάζει το Swift σε μορφή Crossover, Station Wagon αλλά και sedan! O σχεδιαστής μάλλον πιστεύει ότι το νέο Swift μπορεί να αποτελέσει βάση για μια ευρεία γκάμα μοντέλων και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Πως σας φαίνονται τα σχέδια; Φυσικά, είναι πιο «εύπεπτα» στο μάτι τα crossover και station wagon, με το sedan να αποτελεί μάλλον μια αιρετική σχεδιαστική άσκηση. Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μάλλον πολύ νωρίς να κάνουμε εικασίες σχετικά με την πραγμάτωση κάποιων από τα σχέδια, ωστόσο… ποτέ μην λες ποτέ!