Η Nissan γίνεται η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει σε ένα μοντέλο της μια επίστρωση που λάμπει στο σκοτάδι, καθώς απορροφά τις ηλιακές ακτίνες UV και λαμπυρίζει για 8 με 10 ώρες τη νύχτα.

Το ηλεκτρικό Leaf, το οποίο γίνεται έτσι εκτός από οικολογικό και βιολογικό, καθώς η μυστική φόρμουλα της απόχρωσης γίνεται από οργανικά υλικά και περιλαμβάνει ένα σπάνιο φυσικό μέταλλο, το στρόντιο.

Αν η Nissan επιλέξει να καταστήσει την εν λόγω βαφή εμπορικά διαθέσιμη, αυτή θα έχει κύκλο «ζωής» τουλάχιστον για 25 χρόνια.

Το πρώτο αυτοκίνητο που λάμπει στο σκοτάδι (+video)

3.266 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2015

Η Nissan γίνεται η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει σε ένα μοντέλο της, το Leaf, μια επίστρωση που λάμπει στο σκοτάδι, καθώς απορροφά τις ηλιακές ακτίνες UV και λαμπυρίζει για 8 με 10 ώρες τη νύχτα.

 
Η Nissan γίνεται η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει σε ένα μοντέλο της μια επίστρωση που λάμπει στο σκοτάδι, καθώς απορροφά τις ηλιακές ακτίνες UV και λαμπυρίζει για 8 με 10 ώρες τη νύχτα. Την εν λόγω βαφή, η φίρμα επέλεξε να την επιδείξει μέσω του ηλεκτρικού Leaf, το οποίο γίνεται έτσι εκτός από οικολογικό και βιολογικό, καθώς η μυστική φόρμουλα της απόχρωσης γίνεται από οργανικά υλικά και περιλαμβάνει ένα σπάνιο φυσικό μέταλλο, το στρόντιο.

Αν η Nissan επιλέξει να καταστήσει την εν λόγω βαφή εμπορικά διαθέσιμη, αυτή θα έχει κύκλο «ζωής» τουλάχιστον για 25 χρόνια. Δηλαδή, πρώτα θα χαλάσει το αμάξι και μετά το χρώμα του. Δείτε το σχετικό video που ακολουθεί από το Nissan Leaf– πυγολαμπίδα.

Tags: NISSAN, Leaf