Tο πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο πρόβολος διαθέτει ενεργά πάνελ.

Το κορεατικό concept θα χαρακτηρίζεται από σχεδόν τετραγωνισμένα φτερά.

Mέσω ενός teaser βίντεο η Hyundai αποκάλυψε πως τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους.

Το πρωτοποριακό concept της Hyundai (+vid)

1.801 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2019)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες πλησιάζει και η Hyundai ενόψει του μεγάλου γεγονότος παρουσίασε teaser εικόνες τους νέου της plug-in υβριδικού SUV που αναμένεται να παρουσιάσει.


Το νέο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του υπό τη μορφή πρωτότυπου, το οποίο η μάρκα χαρακτηρίζει ως πρωτοποριακό. Η Hyundai στο δελτίο τύπου που εξέδωσε συνοδεύοντας  τις εικόνες δεν ανέφερε πληροφορίες, ωστόσο τα πρώτα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου SUV έχουν διαρρεύσει. Το κορεατικό concept θα χαρακτηρίζεται από σχεδόν τετραγωνισμένα φτερά, ενώ όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζουν οι συμβατικές χειρολαβές στις πόρτες.
 
Από κει και πέρα η μάσκα του νέου SUV έχει αντλήσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρόσφατα ανανεωμένο Grandeur , αλλά και από το εντυπωσιακό concept, Le Fil Rouge. Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο πρόβολος διαθέτει ενεργά πάνελ (αεραγωγοί) που παραμένουν κλειστά όταν το όχημα είναι ακίνητο και ανοίγουν όταν αυτό κινείται.
 
Παράλληλα μέσω ενός teaser βίντεο η Hyundai  αποκάλυψε πως τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους, ενώνονται μέσω μίας φωτιζόμενης λωρίδας, ενώ μπορούμε επίσης να δούμε σύντομα τη θύρα φόρτισης καθώς το όχημα διαθέτει ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, οι τεχνικές προδιαγραφές του οποίου εξακολουθούν να μένουν μυστήριο.
 
Το Σαλόνι στο Λος Αντζελες ξεκινά την επόμενη εβδομάδα οπότε πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο SUV της Hyundai.

Mercedes
moto