Το βίντεο που δείχνει το γύρο ρεκόρ του Tesla Model S Plaid ήρθε στη δημοσιότητα.

Το ρεκόρ του Tesla Model S Plaid στη Laguna Seca (+vid)

2.496 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που ο Elon Musk ανέφερε ότι το Tesla Model S Plaid πήγε στην πίστα της Laguna Seca και πέτυχε χρόνο ρεκόρ (1:30.3) για την κατηγορία των 4θυρων σεντάν και σήμερα ήρθε το βίντεο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, το Σεπτέμβριο του 2019, ένα πρωτότυπο του Tesla Model S Plaid βρέθηκε στην πίστα της Laguna Seca προκειμένου να δοκιμάσει τις ικανότητες του. Τότε το αμερικανικό ηλεκτρικό μοντέλο είχε σημειώσει χρόνο 1: 36.55 που ήταν ο ταχύτερος για ένα τετράθυρο σεντάν ευρείας παραγωγής. Πριν από λίγο καιρό ο νέος αντίπαλος της Tesla (εντός των ΗΠΑ) και κατ' επέκταση του Elon Musk, η εταιρεία Lucid, ανέφερε πως το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το Lucid Air Dream Edition πραγματοποίησε την ίδια διαδρομή σε 1:33.
 
Η κίνηση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Musk, ο οποίος κατά την επίσημη παρουσίαση του Model S Plaid ανάφερε πως το μοντέλο παραγωγής πλέον, είχε επιστρέψει στη Laguna Seca και είχε πάρει πίσω το ρεκόρ στην κατηγορία του κάνοντας χρόνο 1:30.3. Να σημειωθεί πως ο χρόνος αυτός είναι περίπου δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν της Porsche 991 GT2 RS που έχει το συνολικό ρεκόρ της πίστας.
 
Πλέον το βίντεο που δείχνει το γύρο ρεκόρ του Tesla Model S Plaid ήρθε στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε. Μάλιστα από την περιγραφή αφήνεται να εννοηθεί πως ο επόμενος σταθμός του πανίσχυρου Model S Plaid των τριών ηλεκτρικών μοτέρ και των 1.100 ίππων θα είναι η πίστα του Νurburgring για ένα νέο ρεκόρ!
 
Δείτε το βίντεο   
  

ELASTIKA 2024
skoda