Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το εμπορικό λανσάρισμα των δύο μοντέλων αναμένεται στο Βιετνάμ τον Σεπτέμβριο του 2019.

Στα σκαριά τo βιετναμέζικo σεντάν & SUV

2.544 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2018)

Τα πρώτα της μοντέλα ετοιμάζεται να λανσάρει η βιετναμέζικη εταιρεία Vinfast σε συνεργασία με την Pininfarina. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Τα πρώτα της μοντέλα πρόκειται να παρουσιάσει η εταιρεία Vinfast στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, με το ένα από αυτά να είναι ένα σπορ σεντάν και το άλλο ένα SUV, χωρίς ωστόσο να έχουν έρθει στην επιφάνεια τα ονόματα τους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων, ωστόσο έχει γίνει ήδη γνωστό ότι η Pininfarina έχει αναλάβει την εξωτερική σχεδίαση τους προσφέροντας στα μοντέλα μοναδικής σχεδίασης γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα και σπορτίφ προφυλακτήρες. Πρέπει ακόμα να τονιστεί πως η σχεδίαση των μοντέλων τέθηκε σε ψηφοφορία, με το βιετναμέζικο κοινό να είναι αυτό που αποφάσισε ποια θα είναι η εξωτερική εμφάνιση τους, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα προτάσεων της Pininfarina.
 
H ίδια η εταιρεία υπόσχεται ότι τόσο το σεντάν όσο και το SUV θα διακατέχονται από «βιετναμέζικο πνεύμα, ιταλικό design και γερμανική τεχνολογία» ενώ ισχυρίζεται ότι ως εταιρεία «έχει τις πηγές, την γνώση και την διάθεση να γίνει σημαντικός παίχτης στον χώρο της αυτοκίνησης».

Το εμπορικό λανσάρισμα των δύο μοντέλων αναμένεται στο Βιετνάμ τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ θα ακολουθήσουν τα επόμενα έτη και νέες αγορές.

AUTOFIT PASXA
vw