Το δικό τους show έκαναν με τη βοήθεια ενός μονοθεσίου RB7 της Red Bull οι David Coulthard και Jake Dennis.

Το show της Red Bull στο Βιετνάμ (+vid)

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Το δικό τους show έκαναν με τη βοήθεια ενός μονοθέσιου RB7 της Red Bull οι David Coulthard και Jake Dennis ενόψει του Grand Prix της Formula 1 στο Βιετνάμ.

Βρισκόμαστε εν αναμονή του Βιετναμέζικου Grand Prix της Formula 1 που θα πραγματοποιηθεί στο Ανόι, ωστόσο πριν από αυτό η Red Bull Racing αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια επίδειξη με προσκεκλημένους τους David Coulthard  και Jake Dennis, χρησιμοποιώντας το μονοθέσιο RB7 του 2011.
 
Ο πρώην οδηγός της F1, David Coulthard και ο οδηγός ανάπτυξης της Red Bull, Jake Dennis, κάθισαν πίσω από το τιμόνι δύο μονοθέσιων και έδειξαν τις ικανότητες τους στην οδήγηση προσφέροντας θέαμα σε όσους είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το θέαμα.
 
Αμέσως μετά ο Βρετανός πρώην οδηγός είπε: «Είναι υπέροχο να έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε ξανά το RB7 και να δούμε την ενέργεια του πλήθους. Η Aston Martin Red Bull Racing είναι η κορυφαία ομάδα όταν πρόκειται να μεταφέρει τη δύναμη της F1 σε ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη».  
 
Τέλος και πριν δείτε το βίντεο να σημειώσουμε πως το RB7 εξασφάλισε 12 νίκες το 2011, συμπεριλαμβανομένων 27 βάθρων, 18 pole positions και 10 ταχύτερων γύρων, εξασφαλίζοντας τον τίτλο των οδηγών για τον Sebastian Vettel και το πρωτάθλημα κατασκευαστών για την ομάδα Red Bull.
 

ELASTIKA 2024
OPEL