• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο Kia Stonic θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, αρκετά νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

Τον Ιούλιο το Kia Stonic

Διαβάστηκε από 2417 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Ένα μήνα μετά το Hyundai Kona, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του το «αδελφό» Kia Stonic, για να πάρει και αυτό τη θέση του στην απαιτητική κατηγορία των μικρών crossover.

 
Το νέο Hyundai Kona έκανε το ντεμπούτο του πριν λίγες ημέρες, αλλά δεν πρόκειται να μείνει για πολύ μόνο του, καθώς ακολουθεί με «φόρα» η αντίστοιχη πρόταση της Kia, το Stonic.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο Kia Stonic θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, αρκετά νωρίτερα από ότι αναμενόταν. Ο αντιπρόεδρος της Kia Motors, Lee Hyong-keun, είπε πως θα υπάρχει μόνο ένας μήνας διαφορά στο λανσάρισμα με το Hyundai Kona.
   
Ξέρουμε ήδη πως το Stonic θα δανειστεί μια σειρά στοιχείων από το Kona, όπως τους κινητήρες και το πάτωμα, αλλά πως θα έχει επίσης το δικό του σχεδιαστικό χαρακτήρα.
 
Το νέο Kia Stonic θα κάνει το διαδικτυακό του ντεμπούτο τον επόμενο μήνα, πριν την επίσημη παρουσίαση το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Tags: KIA, Stonic