Η νέα 8η γενιά του VW Golf θα μπει στην γραμμή παραγωγής τον Ιούνιο του 2019 με τη φίρμα να επενδύει 1,8 εκ. ευρώ. (Εδώ αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα)

Ένα teaser σκίτσο παρουσίασαν οι άνθρωποι της μάρκας στη σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στη Volkswagen Arena.

Οι ρέουσες γραμμές του σκίτσου θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρωτότυπο VW Gen.E το οποίο σας έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν.

Τον Ιούνιο του 2019 το νέο Golf

7.799 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2018)

Η VW ανακοίνωσε μια επένδυση μαμούθ αποκαλύπτοντας παράλληλα το χρονικό πλαίσιο για την έναρξη παραγωγής της νέας όγδοης γενιάς του Golf.

Σε μια σύνοδο των μεγαλύτερων επίσημων εισαγωγέων της γερμανικής μάρκας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Volkswagen Arena στην έδρα της εταιρείας στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, ανακοινώθηκε σε 180 υψηλόβαθμα στελέχη των εισαγωγικών εταιρειών η επένδυση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ για την επερχόμενη 8η γενιά του Golf.

Πιο συγκεκριμένα το «Golf 8 Supplier Summit», όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη σύνοδος, συγκλήθηκε προκειμένου να σχεδιαστεί-ανακοινωθεί το πλάνο για την πορεία του επερχόμενου δημοφιλούς μικρομεσαίου, το οποίο κατέχει την πρώτη θέση ως το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της φίρμας, με περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1974 έως και σήμερα.
 

Πέραν αυτών, ανακοινώθηκε επίσημα και το χρονικό πλαίσιο για την έναρξη παραγωγής της όγδοης γενιάς του Golf, η οποία θα αρχίσει σε 75 εβδομάδες από σήμερα, περί τα τέλη του Ιουνίου του 2019, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως το εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ θα παραμείνει ο κεντρικός πυλώνας για την παραγωγή Golf (σ.σ. αυτή τη στιγμή παράγονται περί τις 2.000 Golf σε ημερίσια βάση).

Κλείνοντας, στη Volkswagen Arena οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας παρουσίασαν ένα teaser σκίτσο του Golf από το οποίο δεν υπάρχει κάτι αξιοσήμαντο, ωστόσο υπογραμμίζουμε πως αυτές οι ρέουσες γραμμές θυμίζουν εν πολλοίς το πρωτότυπο Gen.E το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν.

Toyota
test center