• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτός είναι ο aftermarket προφυλακτήρας.

Tόσα λεφτά για έναν προφυλακτήρα;

Διαβάστηκε από 1498 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2019
 

Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος για να πάρει νέο προφυλακτήρα για το Τesla Model 3, εφόσον το επιθυμεί.

Tα μοντέλα της Tesla παραδόξως τείνουν να λαμβάνουν συχνά την φροντίδα διάφορων βελτιωτικών οίκων και φυσικά οι αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν περισσότερο με την εμφάνιση των αυτοκινήτων παρά με τα ηλεκτρικά τους κινητήρια σύνολα.

Από την πλευρά τoυ, o οίκος Unplugged Performance προσφέρει τώρα έναν νέο προφυλακτήρα με το όνομα Ascension Front Fascia System με τιμή το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.995 δολαρίων (1.700 ευρώ). Μαζί, ο οίκος προσφέρει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την εγκατάσταση του, η οποία μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε «σοβαρό» συνεργείο αυτοκινήτων.
 
Η σχεδίαση του είναι φυσικά πιο σπορ και επιθετική αλλά ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σύστημα ψύξης που φέρει το μοντέλο και την αεροδυναμική του απόδοση. Έχει κατασκευαστεί από πλαστικό υψηλής ποιότητας και σε σχέση με τον εργοστασιακό προφυλακτήρα είναι 12,7 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος και πιο μακρύς κατά 7 εκατοστά.

Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε πως πέρα από τα σχεδόν 2.000 δολάρια, ο πελάτης θα πρέπει να ξοδέψει και άλλα 800 δολάρια για την εγκατάσταση αλλά και την βαφή του στο χρώμα που επιθυμεί.