To I.D hatchback με βαρύ καμουφλάζ.

Tόσο θα κοστίζει το VW I.D hatchback

1.632 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2019)

Αυτές είναι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες για το I.D hatchback και το ποια θα είναι η τιμή του.

Στις 8 Μαΐου θα αρχίσει η VW να δέχεται προ-παραγγελίες για το ηλεκτρικό I.D hatchback, σύμφωνα με ανακοίνωση του Jurgen Stackmann, αφεντικό τoυ VW Group στον τομέα των πωλήσεων, στο περιθώριο εκδήλωσης της εταιρείας προς τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο ίδιος δήλωσε: «To πρώτο μέρος του ταξιδιού θα αρχίσει στις 8 Μαΐου. Τότε είναι που θα αρχίσουν οι προ-παραγγελίες για το I.D. Αυτή θα είναι η στιγμή που μπορούν οι πελάτες μας να γίνουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες του I.D, δίνοντας μια προκαταβολή. Κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη έκδοση θα ξεπουλήσει πριν το I.D αποκαλυφθεί στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, αυτό δείχνουν οι αριθμοί.»
 
Το αμιγώς ηλεκτρικό hatch θα μπει στην παραγωγή τον Νοέμβριο το 2019 και θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της μάρκας στις αρχές του 2020. Το μοντέλο θα βασίζεται πάνω στην MEB ηλεκτρική πλατφόρμα του Group η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα I.D μοντέλα που θα λανσαριστούν σύντομα.

Στην βασική έκδοση, η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει πιθανότατα τα 331 χλμ. ενώ η κορυφαία έκδοση ίσως έχει την δυνατότητα να κάνει έως και 550 χλμ. με μόνο μια φόρτιση. Τέλος, όσον αφορά στην τιμή, η VW άφησε να εννοηθεί πως το I.D hatch θα κοστολογείται όσο ένα τωρινό diesel Golf. Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως στην χώρα μας, το Golf diesel κοστολογείται από 21.890 ευρώ έως 34.700 ευρώ στην έκδοση GTD.
 

 

PEUGEOT NEW EVANS
4green