Η βρετανική μάρκα επιβεβαίωσε πως το νέο «hyper GT» μοντέλο που θα κατασκευάσει, θα αποκαλυφθεί στις 26 Οκτωβρίου.

Τότε θα αποκαλυφθεί η McLaren Speedtail

1.811 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

Το πότε θα αποκαλύψει το νέο της μοντέλο, ανακοίνωσε η McLaren αναφορικά με την επερχόμενη Speedtail.

Η βρετανική μάρκα επιβεβαίωσε πως το νέο «hyper GT» μοντέλο που θα κατασκευάσει, θα αποκαλυφθεί στις 26 Οκτωβρίου και έτσι θα μπει τέλος στην αγωνία χιλιάδων φίλων της μάρκας που περιμένουν να δουν το τρίτο μέλος της οικογένειας Ultimate  Series, όπου ήδη βρίσκονται οι McLaren P1 και Senna.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο η νέα McLaren Speedtail, θα είναι το μοντέλο με την υψηλότερη τελική ταχύτητα που έχει φτιαχτεί ποτέ από την μάρκα, ξεπερνώντας ακόμα και την F1 που κρατούσε το ρεκόρ του γρηγορότερου αυτοκινήτου στον κόσμο για παραπάνω από 20 χρόνια. Η τελική ταχύτητα λέγεται πως θα φτάνει μέχρι και τα 391 χλμ./ώρα, πέντε περίπου χλμ περισσότερα από την F1, 42 από την P1 και 51 χιλιόμετρα περισσότερα από την Senna. 
Εκτός από το ότι θα πρόκειται για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο που έχει φτιάξει ποτέ, η ΜcLaren υπόσχεται παράλληλα πως θα είναι πολυτελές, ενώ στο εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενήσει τρεις επιβάτες και θα εξοπλίζεται με υβριδικό μηχανικό σύνολο. Σύμφωνα με τις φήμες αυτός θα αποτελείται από ένα V8 8,5 λίτρων twin-turbo κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θα δίνουν στον βρετανικό «πύραυλο» την ισχύ 1.000 ίππων.  

H παραγωγή θα περιοριστεί σε μόνο 106 αυτοκίνητα και κάθε αγοραστής θα έχει την δυνατότητα να του δώσει το όνομα που επιθυμεί. Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το κόστος απόκτησης, αυτό θα κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είτε κάποιος τα διαθέτει είτε όχι, δεν θα μπορέσει να αγοράσει μία από αυτές καθώς το μοντέλα έχουν ήδη πουληθεί!

Toyota
test center