«Δε λέμε να ακυρώσετε τα σχέδια που έχετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… αλλά πιθανώς θα πρέπει να ακυρώσετε τα σχέδια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου».

Του Αγ. Βαλεντίνου το μονοθέσιο της Mercedes

2.492 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Όσοι φανατικοί φίλοι της Formula 1 και της Mercedes σκέφτονται να κανονίσουν κάτι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καλό θα είναι να έχουν κατά νου πως την ίδια ημέρα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της γερμανικής ομάδας, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα!


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mercedes-AMG Petronas γνωστοποιήθηκε πως το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2020 στη Formula 1 θα παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου. Μάλιστα πέραν από τη γιορτή των ερωτευμένων η εν λόγω ημερομηνία συμπίπτει με μία ημέρα και ένα μήνα πριν το άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος με το Grand Prix της Αυστραλίας, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη.
 
Η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο. Ωστόσο θα είναι υπό πίεση προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα αναπτύξει ένα μονοθέσιο με την ίδια επιτυχία όπως και οι προκάτοχοί του που βοήθησαν τη Mercedes να διεκδικήσει τόσο το πρωτάθλημα οδηγών όσο και κατασκευαστών τα τελευταία έξι χρόνια.
 
Μάλιστα η νέα σεζόν είναι πολύ σημαντική και για τον πρώτο οδηγό της ομάδας, τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός μετράει ήδη έξι πρωταθλήματα στη διοργάνωσης και σε περίπτωση που πάρει και το πρωτάθλημα του 2020, τότε θα φτάσει τον αριθμό τίτλων του κορυφαίου και θρυλικού, Michael Schumacher. Παράλληλα ο Hamilton με 84 νίκες σε Grand Prix χρειάζεται να εξασφαλίσει άλλες επτά για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του «Σούμι» με 91.
 
Όπως αναφέρει και η ίδια η Mercedes-AMG Petronas στο κανάλι της στο Youtube: «Δε λέμε να ακυρώσετε τα σχέδια που έχετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… αλλά πιθανώς θα πρέπει να ακυρώσετε τα σχέδια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου».
 
Δείτε το βίντεο

peugeot
NISSAN