Του έκλεψε την Lamborghini και τον ακολούθησε με scooter

3.770 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2021)

Ο ιδιοκτήτης, όταν είδε τον 14χρονο να κλέβει το πανάκριβο αυτοκίνητό του, πήρε το scooter του και τον πήρε στο κατόπι.

Όταν κάποιος σου κλέβει το αυτοκίνητο, το πρώτο πράγμα που κάνουν οι περισσότεροι είναι να καλέσουν την Αστυνομία και να την ενημερώσουν. Ωστόσο, ο Chris Sander, όταν άκουσε κάποιον να βάζει μπροστά τον V8 twin-turbo κινητήρα της Lamborghini Urus που είχε έξω από σπίτι του, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. «Έδρασα γρήγορα. Ήμουν στο σπίτι μου, ακούω το αυτοκίνητο να ξεκινά και βλέπω από τον παράθυρο κάποιον να φεύγει με το αμάξι μου»!

Ο Chris Sander πήρε το scooter που είχε στο γκαράζ του και άρχισε να κινείται προς την κατεύθυνση που είδε να φεύγει ο κλέφτης με την Urus, για την οποία είχε πληρώσει 200.000 δολάρια ώστε να την αποκτήσει. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στην συνέχεια, δεν το περίμενε σε καμιά περίπτωση.

Ο ιδιοκτήτης είδε την Urus σταθμευμένη πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, λίγα τετράγωνα μακριά και όταν έφτασε στο σημείο είδε πως ο κλέφτης ήταν ένας 14χρονος με όνομα Andre Kalinine που ήταν πλήρως τρομαγμένος με αυτό που είχε διαπράξει. Δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει την συμβουλή του ιδιοκτήτη για το τι πρέπει να κάνει τώρα.

«Μου είπε ότι έκλεψε μια Lamborghini, ότι δεν έχει δίπλωμα και ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Δεν ήξερα εάν έχει όπλο. Δεν ήξερα πόσο τρελός ήταν. Προσπαθούσε να του μιλήσω και να τον ησυχάσω. Του είπα πως πρέπει να παραδοθεί στην Αστυνομία έτσι ώστε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση» είπε ο Chris Sander στους δημοσιογράφους.

Ο 14χρονος συνελήφθη και θα δικαστεί στις 18 Ιουνίου. Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχολούσε τις Αρχές…
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>

Hyundai
NISSAN