Στο εμπρός μέρος υπάρχουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ειδικά σχεδιασμένο spoiler.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρός μέρος υπάρχουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ειδικά σχεδιασμένο spoiler.

Τούμπανο η C63 AMG!

5.085 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Η C63 έχει μια πολύ επιθετική εμφάνιση με τις περιποιήσεις της AMG αλλά η Prior Design θεώρησε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και θέλησε να την αγριέψει περαιτέρω.

Αν έχετε δει μια Mercedes-AMG C63 Coupe με λευκό ματ φινίρισμα, θα συμφωνήσετε ότι δείχνει ένα αρκετά απειλητικό αυτοκίνητο με τους θόλους που αγκαλιάζουν τους τροχούς, το χαμηλό της ύψος και το αυξημένο της πλάτος που της προσδίδουν μια «επιθετική» στάση και τις τεράστιες εισαγωγές αέρα. Ο βελτιωτικός οίκος Prior Design, όμως, πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει να δείχνει ακόμα καλύτερο.

Στο πίσω μέρος προστέθηκε μια αεροτομή ενώ ο διαχύτης είναι ειδικά σχεδιασμένος.

Στο πίσω μέρος προστέθηκε μια αεροτομή ενώ ο διαχύτης είναι ειδικά σχεδιασμένος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Prior Design μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από τροποποιήσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την εμφάνιση, όσο και με την απόδοση του πολυτελούς σπορ κουπέ που είναι τόσο ακραίες, ώστε να κάνουν ακόμη και μια νέα C63 Black Series να νιώθει ντροπή.
 
Το εμπρός μέρος κυριαρχείται από ένα αλλαγμένο προφυλακτήρα που ενσωματώνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ένα ειδικά σχεδιασμένο spoiler. Το καπό έχει επίσης νέα σχεδίαση ώστε να δείχνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Το πράγμα δε σταματάει εκεί όμως.
 
Στα πλαϊνά, η Prior Design έχει «φουσκώσει» ακόμα περισσότερο τα φτερά τόσο των εμπρός όσο και των πίσω τροχών, ενώ παράλληλα έχει τοποθετήσει νέες ποδιές που συνδυάζονται με τις σφυρήλατες ζάντες. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με την προσθήκη μιας μεγάλης σταθερής πίσω πτέρυγας και με την τοποθέτηση ενός ειδικά σχεδιασμένου προφυλακτήρα και διαχύτη.
 
Όσο για τα υπόλοιπα, οι ιδιοκτήτες της C63 μπορούν να συνεργαστούν με την εταιρεία για να δημιουργήσουν μαζί το εσωτερικό. Επίσης, η εξάτμιση και οι αναρτήσεις μπορούν να γίνουν ειδική παραγγελία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto