To Range Rover SVR Pace Car First Edition.

Σύμφωνα με την Kanh Design οι αλλαγές αυτές βελτιώνουν την εμφάνιση του SVR χωρίς να μειώνουν τον διακριτικό χαρακτήρα του κανονικού μοντέλου.

Οι τεχνικοί της βελτιωτικής εταιρείας έχουν καλύψει τα σπορ καθίσματα με διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία.

«Τούμπανο» το Range Rover SVR της Kahn

2.691 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2019)

Η Kanh Design κατά το παρελθόν έχει εργαστεί πολλές φορές πάνω στο Range Rover Sport SVR και πρόσφατα αποκάλυψε την τελευταία του έκδοση, η οποία προσφέρει στυλιστικές αλλαγές στο εξωτερικό και εσωτερικό μέρος.


Παίρνοντας την ονομασία Range Rover SVR Pace Car First Edition η εταιρεία όπως ανέφερε προχώρησε στις συγκεκριμένες βελτιώσεις προκειμένου να κάνει το εξωτερικό και το εσωτερικό μέρος του βρετανικού SUV να ταιριάξουν απόλυτα με την ισχύ που πηγάζει ο 5λιτρος V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με κομπρέσορα που βρίσκεται κάτω από το καπό.
 
Έτσι οι άνθρωποι της εταιρείας ξεκίνησαν προσθέτοντας ένα επιθετικό σπλίτερ που βελτιώνει τη λειτουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα τα διευρυμένα φτερά που φιλοξενούν εισόδους αέρα θα συνδυαστούν με μία σειρά από ειδικoύς τροχούς. Τα πρόσθετα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εμπρός προφυλακτήρα, μία αεροτομή τριών τεμαχίων, αναβαθμισμένο οπίσθιο μέρος και προφυλακτήρα Valance με ενσωματωμένες απολήξεις εξάτμισης και ζάντες 23 ιντσών.
 
Σύμφωνα με την Kanh Design οι αλλαγές αυτές βελτιώνουν την εμφάνιση του SVR χωρίς να μειώνουν τον διακριτικό χαρακτήρα του κανονικού μοντέλου.
 
Περνώντας στο εσωτερικό. Οι τεχνικοί της βελτιωτικής εταιρείας έχουν καλύψει τα σπορ καθίσματα με διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τα ταξίδια. Παράλληλα καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί της, καθώς το μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκάστοτε ιδιοκτήτη.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο όχημα διατίθεται για 129.999 λίρες (περίπου 145.000 ευρώ).

Mercedes
moto