Ένα Toyota HiAce έχει μετατραπεί σε κινητή σάουνα και είναι ελεύθερο προς αγορά.

Ένας Σουηδός ο οποίος ήταν λάτρης της σάουνας, κατάφερε να εξοπλίσει την καρότσα ενός Toyota HiAce, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, η καρότσα του ιαπωνικού βαν έχει ντυθεί με ξύλο.

Υπεύθυνη για την άνοδο της θερμοκρασίας είναι μία ξυλόσομπα.

Toyota HiAce έγινε κινητή σάουνα

2.024 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2018)

Ένα Toyota HiAce έχει μετατραπεί σε κινητή σάουνα και είναι ελεύθερο προς αγορά.

Η ανάγκη ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων ένας από τους βασικούς λόγους προκειμένου να εξελιχθεί ο άνθρωπος και να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων οι ανάγκες μεγαλώνουν, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να γίνονται ακόμα περισσότερο εφευρετικοί, έστω και αν πρόκειται για υλικά αγαθά ή υπηρεσίες, πού δεν έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή επιβίωση.
 
Στο πλαίσιο αυτό ένας Σουηδός ο οποίος ήταν λάτρης της σάουνας, κατάφερε να εξοπλίσει την καρότσα ενός Toyota HiAce, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας τους ζεστούς ατμούς στην παγωμένη ευρωπαϊκή χώρα.
Μάλιστα το εν λόγω βαν-σάουνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται προς πώληση με το κόστος του να ανέρχεται στις 100.000 σουηδικές κορόνες, δηλαδή περίπου 10.000 ευρώ. Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, η καρότσα του ιαπωνικού βαν έχει ντυθεί με ξύλο, ενώ έχουν κατασκευαστεί και οι απαραίτητοι πάγκοι για να μπορεί κανείς να ξαποστάσει.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως υπεύθυνη για την άνοδο της θερμοκρασίας είναι μία ξυλόσομπα όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, η ύπαρξη της οποίας ωστόσο γεννά ερωτήματα σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι να υπάρχει μία εστία φωτιάς κοντά σε ένα ρεζερβουάρ καυσίμου……
 
Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο όχημα στην Ελλάδα, ωστόσο αν κανείς ενδιαφέρεται μπορεί να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες εδώ.  

Mercedes
moto