Μπορεί τελικά να έρθει το τέλος των σεντάν; Εσείς τι λέτε; Θα σας λείψει μία Corolla ή εμπρός σε ένα RAV δεν σας νοιάζει;

Μπορεί τελικά να έρθει το τέλος των σεντάν; Εσείς τι λέτε; Θα σας λείψει μία Corolla ή εμπρός σε ένα RAV δεν σας νοιάζει;

Toyota: Τέλος τα σεντάν;

5.494 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2015)

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ιθυνόντων της Toyota τα σεντάν αμαξώματα μετράνε μέρες. Ας δούμε τι λένε οι ίδιοι.

Επιχειρώντας μία ανάγνωση της αγοράς, αυτό που προμηνύεται σύμφωνα με τους μελετητές της Toyota είναι ο αφανισμός των σεντάν αμαξωμάτων.
Ένας από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο είναι ο Bob Carter, ο επικεφαλής πωλήσεων της Toyota Αμερικής. Μάλιστα είναι σαφής στις προβλέψεις του, δίνοντας και ημερομηνία... λήξης, καθώς λέει πως "σε 5 χρόνια, οι πωλήσεις του RAV4 θα είναι περισσότερες από αυτές του Camry. Η αλλαγή είναι δραματική".
Το Camry, είναι το sedan σημείο αναφοράς στις Η.Π.Α. και το best seller των Η.Π.Α. εδώ και 13 χρόνια. Σύμφωνα με τον Carter όμως, όταν η νέα γενιά αποκτήσει αγοραστική δύναμη, τότε θα προτιμήσει ένα μεσαίο SUV, όπως όλες οι ενδείξεις δείχνουν.
"Πριν από μία 10ετία προτιμούσες ένα σεντάν έναντι ενός SUV λόγω χαμηλής κατανάλωσης κυρίως, τώρα όμως και τα SUV έχουν κάνει μεγάλα άλματα σε θέματα κόστους χρήσης" συμπληρώνει ο ίδιος και ολοκληρώνει "έτσι, σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την υψηλότερη θέση οδήγησης και το συνήθως πιο πρακτικό εσωτερικό είναι σαφώς καλύτερη επιλογή και πλέον σχεδόν στα ίδια λεφτά".
Εσείς τι λέτε; Θα λείψουν από κανέναν τα σεντάν αν τελικά εκλείψουν; Θα προτιμούσατε ένα σεντάν από ένα SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda