Toyota SUV με όφελος έως 2 χιλιάρικα

26.099 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2021)

Η Toyota κάνει πιο συμφέρουσα από πότε την αγορά των SUV μοντέλων της προσφέροντας εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ. Δείτε πόσο κοστίζουν τα Yaris Cross, C-HR και RAV4, αλλά και τον εξοπλισμό των πιο εμπορικών εκδόσεων.

Τα SUV και Crossover μοντέλα κατακλύζουν την ελληνική, όπως και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές και η Toyota, η οποία έχει στο ενεργητικό της τρεις προτάσεις στην Ελλάδα σε μικρή, μικρομεσαία και μεσαία κατηγορία προσφέρει σε προνομιακές τιμές τα μοντέλα της Yaris Cross, C-HR και RAV4.


Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε τα πάντα για το Toyota C-HR: τιμές, εξοπλισμούς, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη» και πολλά άλλα.

Ξεκινώντας από το εμπορικότερο μοντέλο όλων, το C-HR, που είναι πρωταθλητής των πωλήσεων στα οικογενειακά SUV για το 2021 μέχρι στιγμής με περισσότερα από 1.200 αυτοκίνητα να έχουν απορροφηθεί από την ελληνική αγορά, διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό με αυτόματη μετάδοση σε δύο εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης 1,8 λτ. και 2,0 λτ. που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδουν 122 και 184 ίππους, αντίστοιχα. Το όφελος για τους αγοραστές φτάνει έως και τα 1.500 ευρώ και οι τιμές ξεκινούν από τις 23.120 ευρώ. Η εισαγωγική έκδοση C-Enter είναι πλήρης και περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2 με οθόνη αφής 8 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα με αυτόματη λειτουργία, adaptive cruise control, αυτόματους LED προβολείς και φώτα ημέρας, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα υποβοήθησης για εκκίνηση σε ανηφόρα, σύστημα αποτροπής αλλαγής λωρίδας και γενικότερα την σουίτα των συστημάτων ασφαλείας της Toyota. Με περίπου 2.300 ευρώ περισσότερα, πάτε στην επόμενη C-Lub που έχει επιπλέον ζάντες 18 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, φιμέ τζάμια, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες κ.ά., όπως επίσης και πινελιές σαν τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα.

Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε τα πάντα για το Toyota Yaris Cross: τιμές, εξοπλισμούς, ειδήσεις, άρθρα κ.ά..

Κάτοπιν, πάμε στον πολυαναμένομενο βενιαμίν των Crossover της ιαπωνικής φίρμας. Το ολοκαίνουργιο Yaris Cross, η πρόταση της Toyota στην hot κατηγορία των μικρών SUV, για το οποίο έχουν ανοίξει οι παραγγελίες στην Ελλάδα και τα πρώτα μοντέλα θα πατήσουν τους τροχούς τους στην χώρα μας τον προσεχή Σεπτέμβρη. Οι τιμές ξεκινούν από 17.300 ευρώ για το 1.500άρι ατμοσφαιρικό των 125 ίππων με 6άρι μηχανικό κιβώτιο (18.850 ευρώ με CVT αυτόματο) στην έκδοση Active, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, adaptive cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, δερμάτινο τιμόνι κ.ά. ενώ στο επόμενο σκαλοπάτι Active Plus μπαίνουν στο παιχνίδι ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, LED πίσω φώτα και προβολείς ομίχλης, αισθητήρες βροχής, ηχοσύστημα με 6 ηχεία κ.ά.. Έπειτα, υπάρχει και το υβριδικό Yaris Cross με τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων και ηλεκτρικινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά 116 άλογα σε δικίνητη έκδοση από 19.620 ευρώ στην Active Hybrid (επιπλέον αυτόματος κλιματισμός) ή σε τετρακίνητη από 25.900 ευρώ στην πλούσια Style με το «καλό» infotainment των 9 ιντσών που υποστηρίζει ασύρματα Apple CarPlay & Android Auto, 17άρες ζάντες, LED φώτα παντού, Cloud Navigation, smart start/smart entry κ.ά..

Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε τα πάντα για το Toyota RAV4: τιμές, εξοπλισμούς, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη» και πολλά άλλα.

Κλείνουμε με τον «μπαμπά» των SUV. To Toyota RAV4 που ίδρυσε στην ουσία την κατηγορία οχημάτων ελεύθερου χρόνου και συνεχίζει την καριέρα του όντας στην 5η του γενιά. Το όφελος για τον καταναλωτή φτάνει στα 2.000 ευρώ μέσω του προωθητικού προγράμματος της Toyota Ελλάς, με τις τιμές για το μεσαίο SUV να αρχίζουν από 25.370 ευρώ για το 2λιτρο ατμοσφαιρικό βενζίνης των 175 ίππων με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο στην έκδοση Active που έχει όλα τα καλούδια: infotainment με 8άρα οθόνη, μαλακά υλικά στο ταμπλό, δερμάτινο τιμόνι, air condition, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, 7 αερόσακους, «έξυπνο» cruise control, LED φώτα, 17άρες ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες κ.ά. Μεγάλα ατού του νεότερου RAV4, το δεύτερης γενιάς Toyota Safety Sense με τονισμένα στοιχεία ημιαυτόνομης οδήγησης, οι αρχοντικοί χώροι και το πορτμπαγκάζ των 580 λτ., αλλά και η δυνατότητα επιλογής του ως Plug-in υβριδικό που βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας από πλευράς ισχύος. Το Plug-in υβριδικό σύστημα συνδυάζει μία μπαταρία ιόντων λιθίου 18.1 kWh, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και τον 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης κύκλου Atkinson αποδίδοντας συνολικά 306 άλογα που μεταφράζεται σε καταιγιστικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 6 δλ.) με κατανάλωση... ανέκδοτο 1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων 22 γραμμάρια. Οι τιμές του Toyota RAV4 PHEV ξεκινούν από 51.950 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Ακολούθησε μας στο Facebook >>

Toyota
moto