Toyota Yaris: Το φθηνότερο υβριδικό στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris: Το φθηνότερο υβριδικό στην Ελλάδα

14.448 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2022)

Το υβριδικό Toyota Yaris, είναι το φθηνότερο υβριδικό στην Ελλάδα, «καίει» 3,5 λτρ./100 χλμ. και προσφέρει όφελος στην τσέπη από την κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 1.800 ευρώ το χρόνο. Τι άλλο περιμένεις για να αγοράσεις το ελληνικό best-seller της 10ετίας;

Το απόλυτο best-seller στην Ελλάδα

Το Toyota Yaris έχει κερδίσει από πολύ νωρίς τις εντυπώσεις, συνεχίζοντας για μία ακόμα χρονιά να διαγράφει εξαιρετική πορεία στην ελληνική αγορά. Η υβριδική έκδοση που διαθέτει στην γκάμα του το μικρό best-seller της Toyota είναι ένας από τους λόγους της πορείας αυτής και πώς να μην είναι, αφού ταυτόχρονα αποτελεί το φθηνότερο φουλ υβριδικό μοντέλο της χώρας μας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 19.130 ευρώ στη βασική έκδοση Active

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, στη βασική έκδοση Active, το υβριδικό Toyota Yaris κοστίζει από 19.130 ευρώ, τιμή που όπως προαναφέραμε το κατατάσσει ως το πιο προσιτό υβριδικό στην Ελλάδα. Από άποψης εξοπλισμού η έκδοση Active περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, Air Condition, οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, 4 ηχεία και δερμάτινες επενδύσεις σε επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι.

Παρούσα και η 2η γενιά του Toyota Safety Sense

Επίσης δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως από την αρχική έκδοση μέχρι και την κορυφαία, το Yaris εφοδιάζεται με το 2ης γενιάς σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει 9 συνολικά συστήματα όπως το προηγμένο σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού και ανίχνευση ποδηλάτων κατά την ημέρα, σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας, Intelligent Adaptive Cruise Control, σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας και το πλήρως νέο σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης με ελιγμό σε χαμηλές ταχύτητες. Ο κεντρικός αερόσακος ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας για τους επιβάτες ανεξαρτήτου έκδοσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda