" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η σημερινή εκδοχή του μοντέλου

Τουρμπίζει το Suzuki Swift

Διαβάστηκε από 10830 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2016

Δημοσιεύματα θέλουν το νέο Suzuki Swift Sport να φοράει τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα του Vitara των 1,4 λτ. με τους 140 ίππους.

 
Περίπου στα τέλη του 2017 φημολογείται ότι θα μπει ο κινητήρας  απο το Suzuki Vitara των 1,4 λτ. με τους 140 ίππους και τα 220 Nm ροπής, στο νέο Suzuki Swift Sport του 2017.

Το Suzuki Vitara με τον 1,6 λτ κινητήρα είχε λιγότερη δύναμη σε σχέση με αυτόν τον νέο τούρμπο κινητήρα. Στην περίπτωση τώρα του Swift αυτό που περιμένουμε είναι από τον νέο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,4 λτ. να δούμε περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή καθώς και οικονομία καυσίμου, λεπτομέρειες που αρμόζουν στο Swift λόγω του ότι είναι Sport αλλά και για να μπορέσει να κοιτάξει τον «τούρμπο» ανταγωνισμό στα μάτια, που ολοένα και κερδίζει έδαφος.


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Suzuki θα διατηρήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του Swift που το έκαναν να ξεχωρίζει, και στο νέο υπετροφοδοτούμενο μοντέλο. 

Το πλαίσιο, το κιβώτιο, το βάρος, η οικονομία καυσίμου καθώς και οι χώροι του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίσαμε και λογικά η Suzuki θα τα εξετάσει όλα αυτά που έκαναν το μικρό μοντέλο της γνωστό. 

Είμαστε σε αναμονή νεώτερων δημοσιεύσεων που θα μας δώσουν νέα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου Suzuki Swift Sport.