Περίπου πέντε χρόνια χρειάστηκε για να κατασκευαστεί αυτή η Mercedes 190E.

Το μοντέλο αποτελεί έργο της Piper Motorsport.

Στο εσωτερικό δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις, κάτι που θα συμβεί στο μέλλον.

Τρεις Mercedes σε μία (+vid)

2.884 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

Περίπου πέντε χρόνια χρειάστηκε για να κατασκευαστεί αυτή η Mercedes 190E, η οποία αν και εξωτερικά είναι ίδια με το μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της γερμανικής φίρμας στα τέλη της δεκαετίας του 1980… στην ουσία δεν είναι.

Το μοντέλο αποτελεί έργο της Piper Motorsport και στην ουσία δεν πρόκειται για κάποια βελτίωση ή για κάποια εργασία αποκατάστασης, αλλά για μια πλήρη μεταμόρφωση. Αυτό συμβαίνει γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο «παντρεύει» το αμάξωμα μίας 190E, με ένα bodykit από την ισχυρότερη 190Ε 2.5 16 Evolution II και τα μηχανικά μέρη μίας νεότερης C63 AMG (κατασκευασμένη μεταξύ του 2008-2014).
 
Για να καταφέρει να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία, η εταιρεία χρειάστηκε να δουλέψει πολύ πάνω στο αμάξωμα και όχι μόνο. Για παράδειγμα το μεταξόνιο μειώθηκε, κάποια άλλα μέρη μεγάλωσαν, έτσι ώστε να χωρέσουν και να ταιριάξουν όλα τα νέα μηχανικά μέρη. Μάλιστα για να πάρουμε μία γεύση, μόνο το 6,2 λίτρων V8 μοτέρ που τοποθετήθηκε χρειάζονταν περισσότερο από το διπλάσιο χώρο σε σχέση με το προηγούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα.
 
Στο εσωτερικό δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις, κάτι που θα συμβεί στο μέλλον.
 

NEO TRANSPORTER
test center