• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο κ. Maciej Sawicki, Γενικός Γραμματέας της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (κέντρο), παραδίδει ένα συμβολικό κλειδί στον κ. Jérôme Matteucci, Head of Marketing Rights Delivery της FIFA (δεύτεροςαπό δεξιά) στην Τελετή παράδοσης των οχημάτων μπροστά από το στάδιο Lodz Widzew.

Μέρος του στόλουτων 112 οχημάτων Hyundai, που περιλαμβάνει Santa Fe, Tucson, Kona, i40 Sedan και i40 Wagon, i20 και Genesis G80, μπροστά από το στάδιο LodzWidzewπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξηκαι η λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA U-20 του 2019 στην Πολωνία.

«Τρέχει» με Hyundai το μουντιάλ Κ-20

Διαβάστηκε από 1077 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2019
 

Η Hyundai, επίσημος συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου U-20 (Κ-20), παρέδωσε στόλο οχημάτων στη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία διευκολύνοντας τις μεταφορές της διοργάνωσης.

Η εταιρεία παρέδωσε 112 οχήματα Santa Fe, Tucson, Kona, i40 Sedan και i40 Wagon, i20 και Genesis G80 στους εκπροσώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) και της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (PZPN) για χρήση κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 23 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου 2019.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά στελεχών και οργανωτικού προσωπικού εντός και εκτός των έξι πόλεων της Πολωνίας που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA U-20, το οποίο διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και φέτος για πρώτη φοράσε κράτος της Κεντρικής Ευρώπης.

Στην επίσημη τελετή παράδοσης των οχημάτων Hyundai που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Lodz Widzew, συμμετείχαν αξιωματούχοι και στελέχη της FIFA, της PZPN, της Hyundai Motor Poland, αντιπροσωπειών Hyundai Lodz και εκπρόσωποι διαφόρων μέσων ενημέρωσης.
 
Η χορηγία του ποδοσφαίρου και των συναφών δραστηριοτήτων του αποτελεί βασικόστοιχείο των παγκόσμιων χορηγιών της Hyundai, καθώς το άθλημα είναι αγαπητό στους φιλάθλουςσε όλο τον κόσμο και ενδυναμώνει το αθλητικό πνεύμα. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Πολωνία.

Στη διοργάνωση φέτος συμμετέχουν 24 εθνικές ομάδες: Πολωνία, Νότια Κορέα, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ταϊτή, Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ονδούρα, Ισημερινό, Ουρουγουάη, Νιγηρία, Μάλι, Αργεντινή και Νότια Αφρική.

Η έναρξη και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο στάδιο LodzWidzew.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Hyundai αποτελεί επίσημο συνεργάτη της FIFA από το 1999 και επίσημος  συνεργάτης αυτοκίνησης τα έτη 2002, 2006, 2010, 2014 και2018 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA καθώς και πολλών άλλων διοργανώσεων της FIFA. Το 2010, η εταιρεία επέκτεινε τη χορηγική της συνεργασία με τη FIFA για τα Παγκόσμια Κύπελλατου 2018 και του 2022.

Tags: HYUNDAI