Πολύ καλός εξοπλισμός και 7ετής εργοστασιακή εγγύηση για το Kia Rio 1,1 diesel, που κερδίζει στον τομέα του Value for Money.

Πολύ καλός εξοπλισμός και 7ετής εργοστασιακή εγγύηση για το Kia Rio 1,1 diesel, που κερδίζει στον τομέα του Value for Money.

Value for money: Το Rio η πιο συμφέρουσα επιλογή

47.733 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2015)

Μόνο και μόνο λόγω τιμής, τα τρία diesel μοντέλα της παρουσίασής μας κερδίζουν σε Value for money έναντι του ανταγωνισμού τους. Ωστόσο, όταν στο τελικό παιχνίδι της επιλογής μπουν επιπλέον στοιχεία όπως ο εξοπλισμός ή η εγγύηση, τότε το Kia Rio είναι η επιλογή με την καλύτερη σχέση τιμής-αξίας. Το μοντέλο της Kia, στην αρχική του έκδοση 1,1 diesel Inmotion 5d κοστίζει 12.890 ευρώ περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων 6 αερόσακους ασφαλείας, ESP, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, προβολείς ομίχλης κ.ο.κ. Παράλληλα, το Rio έχει το προνόμιο να συνοδεύεται από την μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς, την 7ετή της Kia


Στην περίπτωση του Ibiza, το αρχικό 1,2 TDI Reference κοστίζει 12.490 ευρώ με ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας έναν πλήρη εξοπλισμό άνεσης και 4 αερόσακους (μετωπικοί, πλευρικοί). Τέλος, το Fiat Punto 1,3 MTJ 75 PS κοστίζει 12.190 ευρώ με αντίστοιχα καλό εξοπλισμό, ωστόσο η έκδοση αυτή διαθέτει μόνο 2 αερόσακους ασφαλείας. Η βασική εγγύηση του Punto είναι 2 χρόνια, αντίστοιχη με αυτή του SEAT Ibiza.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL