Η ειδική αυτή Rolls-Royce έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά εσωτερικά.

H μπλε κλωστή που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο κέντημα, έρχεται σε συνάφεια με το εξωτερικό χρώμα της Phantom.

Η Rolls-Royce Phantom ειδικά για την περίσταση ονομάστηκε Rose Phantom.

Τριανταφυλλένια Rolls-Royce Phantom

1.820 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2019)

Ένα εκατομμύριο σε οτιδήποτε αναφέρεται είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Στην προκειμένη περίπτωση ο αριθμός αυτός αφορά την ειδική Rolls-Royce Phantom, αλλά μην πάει το μυαλό σας στο κόστος απόκτησης…

Η ειδική αυτή Rolls-Royce έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά εσωτερικά το οποίο είναι γεμάτο από κεντημένα τριαντάφυλλα. Μάλιστα όπως αναφέρει η μάρκα για να μετατραπεί το εσωτερικό σε έναν… «κήπο» από τριαντάφυλλα χρειάστηκαν να συμβούν ένα εκατομμύριο βελονιές.
 
Η Rolls-Royce Phantom που ειδικά για την περίσταση ονομάστηκε Rose Phantom φυσικά είναι μία και μοναδική. Αποτελεί παραγγελία ενός Σουηδού επιχειρηματία από την Στοκχόλμη, ο οποίος θέλησε να κρατήσει κρυφό το όνομά του, ωστόσο φανέρωσε την αγάπη που έχει στα τριαντάφυλλα. Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως η μπλε κλωστή που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο κέντημα, έρχεται σε συνάφεια με το εξωτερικό χρώμα της Phantom.
 
Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται πόσο χρόνο χρειάστηκαν οι άνθρωποι που εργάστηκαν για να ολοκληρώσουν αυτό το έργο ή πόσα χρήματα δαπάνησε ο επιχειρηματίας, δυστυχώς οι Βρετανοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τέτοιες πληροφορίες.     

PEIRAIOS LEASING
test center