Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το Lada Niva.

Ο άτυχος οδηγός του Lada Niva σκοτώθηκε επιτόπου.

Το Ford Maverick, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πίσω από το Lada Niva.

Τρομακτικό δυστύχημα με Lada Niva (+video)

5.551 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το Lada Niva ενός άτυχου 42χρονου στη Λαμία μετά από σφοδρή σύγκρουση με ένα Ford Maverick. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο τραγικός απολογισμός.

Ένα τρομακτικό τροχαίο έγινε σήμερα νωρίς το πρωί στην ευθεία λίγο πριν τη γέφυρα της Ανθήλης στο 207ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού έξω από τη Λαμία, στο ρεύμα προς Λαμία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα δύο SUV μάρκας Lada Niva και Ford Maverick κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τελευταίο καρφώθηκε πάνω στο προπορευόμενο Niva με μεγάλη ταχύτητα.
 

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο 42χρονος άνδρας που οδηγούσε το Lada Niva και πήγαινε για κυνήγι να βρει τραγικό θάνατο επιτόπου, ενώ ο 38χρονος οδηγός και ο 28χρονος συνοδηγός του Ford Maverick τραυματίστηκαν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις που απεγκλώβισαν τους επιβάτες των δύο οχημάτων, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Κλείνοντας, αναφέρουμε το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του 42χρονου, του οποίου ο πατέρας είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα πριν τρία χρόνια πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος:
 

Toyota
moto