Τροχοί από αθλητικά παπούτσια!!!!

Τροχοί με αθλητικά παπούτσια (+vid)

4.042 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο «πατάει» το αυτοκίνητό σας στο δρόμο και θέλετε να κάνετε την κίνησή του πιο ανάλαφρη και πιο ξεκούραση, τότε πρέπει να εφαρμόσετε τους τροχούς που αντί για λάστιχο έχουν…. αθλητικά παπούτσια.

Αυτή την ιδέα είχαν κάποιοι «τρελοί» Ρώσοι, οι οποίοι κατασκεύασαν και εγκατέστησαν σε ένα αυτοκίνητο τους συγκεκριμένους τροχούς, καταγράφοντας το εγχείρημά τους σε βίντεο το οποίο προβάλουμε πιο κάτω.
 
Αφού πήραν μια ζάντα πάνω στην οποία εφάρμοσαν μια σιδερένια στρογγυλή προέκταση, στη συνέχεια έφτιαξαν σιδερένια πόδια πάνω στα οποία θα εφάρμοζαν τα αθλητικά παπούτσια που είχαν αγοράσει. Ωστόσο επειδή δεν ήταν εύκολο να στερεωθούν η λύση δόθηκε με έναν αφρό πολυουρεθάνης, από αυτόν που χρησιμοποιούν για να κλείσουν τρύπες στις οικοδομές, ο οποίος γέμισε το κενό.
Κάπως έτσι οι νέοι τροχοί ήταν έτοιμοι και ο φίλος του βίντεο τους έβαλε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για τους δοκιμάσει. Τελικά όπως αποδείχτηκε το εγχείρημα πέτυχε παρόλο την χαμηλή ταχύτητα με την οποία κινήθηκε το αυτοκίνητο αλλά και τις μικρές αναταράξεις που υπήρχαν κατά τη διαδρομή που έκανε. Λέτε αυτοί να είναι οι τροχοί του μέλλοντος.
 
Δείτε το βίντεο
 

Toyota
moto