Τσιγκούνης πλένει Land Rover σε ποτάμι (+video)

5.328 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2018)

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και ο πλούτος... μιζέρια! Ο συγκεκριμένος κύριος έριξε το Land Rover του σε ορμητικό ποτάμι για να γλιτώσει τα λεφτά που θα έδινε στο πλυντήριο, όμως εγκλωβίστηκε και έγινε διεθνώς ρεζίλι!

Ένα Land Rover Discovery κοστίζει στη χώρα μας από 78.400 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ακόμα και για εκείνους που λαμβάνουν παχυλούς μισθούς. Πως γίνεται, όμως, άνθρωποι με τέτοια οικονομική επιφάνεια να λυπούνται ή να τσιγκουνεύονται λίγα ευρώ για το πλυντήριο αυτοκινήτων; Και όμως γίνεται...

Βέβαια, το περιστατικό που θα δείτε λίγο πιο κάτω σε video δε συνέβη στη χώρα μας -ούτε καν στην Ευρώπη-, αλλά στην Κίνα όπου ο ιδιοκτήτης ενός Land Rover Discovery σκέφτηκε να βάλει το αυτοκίνητό του μέσα στη ροή ενός ορμητικού ποταμού, ούτως ώστε να το πλύνει χωρίς να πληρώσει ούτε δεκάρα τσακιστή.
 

Το σχέδιό του απέτυχε παταγωδώς, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού το αυτοκίνητο καλύφθηκε μέχρι το ύψος των τζαμιών από νερό με ό,τι αυτό συνεπάγεται -νερό στον κινητήρα και τα φίλτρα κ.ο.κ.- ενώ και ο ίδιος  κινδύνεψε έως ότου κατάφερε να φύγει από την ανοιγόμενη ηλιοροφή!

Τέλος, σημειώνουμε πως ο ανεγκέφαλος κύριος κάλεσε τις πυροσβεστικές αρχές της επαρχίας Σιτσουάν, που τον περισυνέλεξαν από την απέναντι όχθη του ποταμού, ενώ κατάφεραν να βγάλουν και το... άτυχο Land Rover Discovery στη στεριά. Όπως καταλαβαίνετε η ιστορία έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με τους περισσότερους Κινέζους να σχολιάζουν αρνητικά την κίνησή του «πλούσιου» άνδρα.

Toyota
moto