• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην παραγωγή αναμένεται να βρεθούν οι ισχυρές εκδόσεις των Tucson και Kona, με το τμήμα επιδόσεων Ν της Hyundai να έχει πάρει το «πράσινο φως».

Tucson και Kona σε Ν έκδοση

Διαβάστηκε από 2759 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2017
 

Στην παραγωγή αναμένεται να βρεθούν οι ισχυρές εκδόσεις των Tucson και Kona, με το τμήμα επιδόσεων Ν της Hyundai να έχει πάρει το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος Ν της Hyundai Albert Biermann, η εταιρεία έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για να δημιουργηθούν ισχυρές εκδόσεις τόσο του Tucson όσο και του Kona, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή.
 
Τα δύο οχήματα θα αποκτήσουν πιο ισχυρούς κινητήρες, μεγαλύτερα φρένα, πιο επιθετικές ρυθμίσεις του συστήματος ανάρτησης, ενώ αλλαγές πρόκειται να υπάρξουν και στο κιτ του αμαξώματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πιο από τα δύο μοντέλα θα μπει πρώτο στη γραμμή παραγωγής, ωστόσο ένα στοιχείο που αναφέρουν τα διεθνή μέσα είναι ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα.
Συγκεκριμένα με δηλώσεις του σε μέσα του εξωτερικού ο διευθυντής προϊόντος της κορεατικής μάρκας στην Αυστραλία Andrew Tuitahi, ανέφερε σχετικά με το θέμα: «Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα αργήσει να συμβεί. Η δημιουργία ενός μοντέλου επιδόσεων είναι κάτι που πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να διασφαλίσουμε ότι κάθε αυτοκίνητο που θα αναπτύξουμε κάτω από αυτό το εμπορικό σήμα και θα πρέπει να είναι εξαιρετικό».
 
Στη συνέχεια των δηλώσεών του σημείωσε πως όλοι στην μάρκα ελπίζουν να έρθουν και νέα μοντέλα Ν ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μια νύχτα.       

 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

HYUNDAI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός