Η Lamborghini ανακοινώνει πως η Urus χρειάζεται μόλις 3,6 δλ. για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα.

Urus «χορεύει» στο χιόνι (+vid)

2.289 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Mια Urus πολύ διαφορετική από τις άλλες άφησε το στεγνό οδόστρωμα και άρχισε να κάνει «donuts» στο χιόνι. Δείτε το video.

H Lamborghini Urus εγκαινίασε μια νέα κατηγορία, αυτή την Super SUV, λόγω των μεγάλων ικανοτήτων του μοντέλου σε επιδόσεις αλλά και την δυνατότητα να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε τερέν μέσω του συστήματος ΑΝΙΜΑ.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει εύκολα και απλά το mode οδήγησης για το χιόνι, και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, το SUV της ιταλικής φίρμας δεν έχει κανένα πρόβλημα να «χορέψει» πάνω στο χιόνι και τον πάγο. Φυσικά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η εμφάνιση της συγκεκριμένης Urus, αφού είναι «τυλιγμένη», μέσω wrapping, με χρώμιο ενώ εφοδιάζεται με LED μωβ φώτα στους θόλους των τροχών.
 

Υπενθυμίζουμε πως η Urus στηρίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo, όπως και το Audi Q7. Διαθέτει ένα 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, που αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ένα εξελιγμένο σύστημα 4κίνησης, που διαθέτει «active torque vectoring» και τετραδιεύθυνση. Η Urus εξοπλίζεται με carbon ceramic φρένα, προσαρμοζόμενη αερανάρτηση και ενεργό σταθεροποιητή κύλισης.

Η Lamborghini ανακοινώνει πως η Urus χρειάζεται μόλις 3,6 δλ. για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ υπόσχεται πως σε 12,8 δλ. ολοκληρώνει το 0-200 χλμ./ώρα με την τελική ταχύτητα του οχήματος να ανέρχεται σε 306 χλμ./ώρα.

AUTOFIT PASXA
4green