VW: Ανακοίνωσε την πλατφόρμα ΜΕΒ+ με 700 χλμ. αυτονομία

VW: Ανακοίνωσε την πλατφόρμα ΜΕΒ+ με 700 χλμ. αυτονομία

1.806 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Ο Όμιλος Volkswagen ανακοίνωσε την αναβάθμιση της πλατφόρμας ΜΕΒ, η οποία βασίζει τα ηλεκτρικά του, σε ΜΕΒ+, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση!

H MEB γίνεται ΜΕΒ+

Η πλατφόρμα Modular Electric Drive System (MEB), υποστηρίζει πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα εντός του Ομίλου Volkswagen. Έτσι ο γερμανικός «κολοσσός» αποφάσισε να την αναβαθμίσει. Ως εκ τούτου τα επόμενα χρόνια η ΜΕΒ θα γίνει ΜΕΒ+, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σημαντικές επενδύσεις από τη VW

Η VW είπε ότι πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες αυτής της πλατφόρμας προκειμένου να τη διατηρήσει ανταγωνιστική. Η πλατφόρμα δίνει στη VW ελευθερία στο σχεδιασμό οχημάτων, την ώρα που η τοποθέτηση των μπαταριών στο κάτω μέρος μεταξύ των αξόνων δημιουργεί περισσότερο χώρο στην καμπίνα.

Έως και 700 χλμ. η αυτονομία

Σύμφωνα με την εταιρεία, η βελτιωμένη πλατφόρμα MEB+ θα προσφέρει έως και 700 χιλιόμετρα αυτονομία και θα μπορεί να φορτίζει στα 175-200 kilowatt. Η βελτίωση θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τις μπαταρίες νέας γενιάς, ενώ η εταιρεία θα βελτιώσει επίσης και την «ψηφιακή υποδομή» της πλατφόρμας, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα μπορούσε να φέρει «σημαντικά άλματα» στις λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN