Στο κομμάτι του εσωτερικού δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις και σαφώς θα εκτιμήσετε το ποιοτικό εσωτερικό, με το άψογο φινίρισμα.

Στο κομμάτι του εσωτερικού δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις και σαφώς θα εκτιμήσετε το ποιοτικό εσωτερικό, με το άψογο φινίρισμα.

Εσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικό και με πολύ καλή ευρυχωρία

56.112 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2014)

Το εσωτερικό του πετρελαιοκίνητου VW Golf με την προσθήκη του DSG κιβωτίου, δεν διαφοροποιείται από αυτό των υπόλοιπων εκδόσεων του μοντέλου και έτσι, παραμένει ιδιαίτερα προσεγμένο ποιοτικά, με φινίρισμα και συναρμογή για σεμινάριο, αλλά και στάνταρ που προσεγγίζουν αυτά των premium μικρομεσαίων. Στο κομμάτι της σχεδίασης, η VW έχει παραμείνει στις γνωστές σοβαρές, μη νεανικές, αλλά εργονομικές γραμμές της, με τη νέα οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα να προσδίδει και μια high-tech πινελιά. Οι προσφερόμενοι χώροι κρίνονται πολύ καλοί και δεν θα αντιμετωπίσετε το παραμικρό πρόβλημα. Βλέπετε η μεγαλύτερη πλατφόρμα MQB, προσφέρει και μεγαλύτερο μεταξόνιο και μετατρόχια, χαρακτηριστικά που ωφελούν κατά πολύ την εσωτερική ευρυχωρία, η οποία είναι καλύτερη από ποτέ. Έτσι, 5 ενήλικοι επιβάτες θα βρουν θέση στο εσωτερικό, ενώ το πορτ-μπαγκάζ με τα 380 λίτρα χωρητικότητας, είναι άνω του μέσου όρου της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto