Το πρωτότυπο Volkswagen Golf R Touch αποτελεί μια πρόγευση της φιλοσοφίας του εσωτερικού των μελλοντικών μοντέλων της φίρμας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρωτότυπο Volkswagen Golf R Touch αποτελεί μια πρόγευση της φιλοσοφίας του εσωτερικού των μελλοντικών μοντέλων της φίρμας.

VW Golf R Touch concept

6.297 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2015)

Τις high-tech τεχνολογίες του εσωτερικού των μελλοντικών μοντέλων της μας επιδεικνύει σήμερα η Volkswagen μέσω του πρωτότυπου Golf R Touch concept.

Η Volkswagen παρουσίασε το Golf R Touch concept στην έκθεση ηλεκτρονικών Consumer Electronics Show (CES). Αποτελεί μια πρόγευση της φιλοσοφίας του εσωτερικού των μελλοντικών μοντέλων της φίρμας, με το σύστημα infotainment να υποστηρίζει λειτουργία ελέγχου μέσω χειρονομιών και να φέρει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής.Στο Golf R Touch concept έχει τοποθετηθεί μια οθόνη 12,8 ιντσών για το σύστημα infotainment και μία δεύτερη διάστασης 8 ιντσών στη βάση της κεντρικής κονσόλας, την οποία η εταιρεία αποκαλεί Control Center. Ο πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από μία ακόμα ψηφιακή οθόνη, την 12,3 ιντσών Active Information Display, της οποίας η απεικόνιση μοιάζει με εκείνη των tablet. Μία 3D camera βρίσκεται στην οροφή και στηρίζει τις λειτουργίες ελέγχου μέσω χειρονομιών, καθώς με μία κίνηση του χεριού προς τα πίσω, ανοίγει την ηλιοροφή. Παρόμοια ρυθμίζονται και τα καθίσματα, ενώ ο κρυφός φωτισμός προσφέρει 16,7 εκ. συνδυασμούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto