3 φωτογραφίες »

VW, Opel & Fiat όπως τα ονειρεύεσαι

40.752 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

Το τρίτο μέρος με τα αυτοκίνητα των ονείρων μας είναι εδώ... Ποια είναι η πιο «μουράτη» έκδοση; Ποιο χρώμα αναδεικνύει καλύτερα τις καμπύλες; Να σου κάνει μασάζ ή μήπως να του μιλάς; Να είναι hybrid; Πως φαίνεται η πανοραμική οροφή;

Διαμόρφωσης συνέχεια, λοιπόν, μετά τα δύο πρώτα μέρη για την δημιουργία των αυτοκινήτων των ονείρων μας, που έσπασαν τα ταμεία σε επισκεψιμότητα. Όπως σας είχαμε υποσχεθεί επιστρέψαμε με 3 νέες μάρκες. Ποιο είναι το concept; Περάστε διασκεδαστικά και δημιουργικά το χρόνο σας και φτιάξτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας! Ζήστε το από κοντά και περιπλανηθείτε στην καμπίνα του. Τιιι; Δεν γίνεται; Και όμως υπάρχει τρόπος, και μάλιστα εύκολος. Το κάναμε ήδη!

Όλες οι εταιρείες αυτοκινήτου έχουν τη σχετική εφαρμογή (διαμορφωτή) στα site τους.
 Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κινητήρα, χρώματα, ζάντες, ταπετσαρίες και γενικά όλα τα καλούδια, σύμφωνα με τα γούστα του ή και το βαλάντιό του, για όλα τα μοντέλα της γκάμας της κάθε εταιρείας.

Εμείς το τελευταίο (το βαλάντιο) το αφήσαμε στην άκρη, ή για να είμαστε πιο ακριβείς τοποθετήσαμε την μπάρα σχετικά ψηλά και έτσι χωρίς να το καταλάβουμε έφτασε βράδυ έχοντας επισκεφτεί την ηλεκτρονική βιτρίνα μερικών μόνο εταιρειών. Αλλάξαμε σε πολλά αυτοκίνητα χρώματα, επιλέξαμε όλα τα σχέδια των ζαντών, τικάραμε και ξετικάραμε πολλές φορές τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όμως στο τέλος αισθανθήκαμε σαν να το είχαμε στο σαλόνι μας.

Παρακάτω θα βρείτε τις εντυπώσεις μας από το τρίτο μέρος αυτών των απολαυστικών διαδικτυακών επισκέψεων. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το κάνετε και εσείς!

Volkswagen
Το Volkswagen Golf πάτησε τις ρόδες του πριν λίγο διάστημα στην ελληνική αγορά, άρα ήταν και το πρώτο μοντέλο που επιλέξαμε στον διαμορφωτή της μάρκας. Σημειωτέον, ο configurator της Volkswagen είναι γρήγορος, απλός και με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αφού ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κινητήρες, χρώματα, εσωτερικό, ζάντες και προαιρετικό εξοπλισμό. Μάλιστα, θα τον συναντήσεις και στο τέλος της ιστοσελίδας του κάθε μοντέλου ή μόνο του ξεχωριστά.
Εμείς λοιπόν, ξεκινήσαμε την βόλτα μας με την ήπια υβριδική έκδοση 1,5 eTSI των 150 ίππων, καταλήξαμε στην Lime Yellow απόχρωση στο εξωτερικό αφού πρώτα είδαμε και το λευκό περλέ, για το εσωτερικό κρατήσαμε τις μαύρες ταπετσαρίες και στις ζάντες δώσαμε 487 ευρώ για τις πανέμορφες Ventura των 17 ιντσών. Όσο τέλος για τον προαιρετικό εξοπλισμό, θεωρούμε πως αξίζουν τα 157 ευρώ για το progressive Steering και τα 237 για τις κάμερες παρκαρίσματος. Δικές μας οι παραπάνω προτιμήσεις βέβαια... Εσείς μπορείτε να επιλέξετε κάτι άλλο. Ααα, στα θετικά για το τέλος ότι μπορείς να αποθηκεύσεις την διαμόρφωσή σου ή να ζητήσεις απευθείας μια προσφορά η οποία θα σου έρθει από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη VW της περιοχής σου.
Κάνε το νέο Golf, όπως ακριβώς το φαντάζεσαι

Opel
Πληρέστατος, γρήγορος, ευχάριστος στη χρήση και αποτελεσματικός είναι ο διαμορφωτής της Opel. Μας αρέσει πολύ μάλιστα που έχει επιλογή θέασης 360 μοιρών, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό καθόλη τη διάρκεια της διαμόρφωσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να βλέπεις τις αλλαγές!
Αλλο ένα ακόμη πλεονέκτημα που μας κέρδισε και περάσαμε αρκετή ώρα «παίζοντας» είναι ότι μπορείς να κάνεις σύγκριση κινητήρων και εξοπλιστικών εκδόσεων, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και ότι χτίζεις την επιλογή σου βήμα – βήμα.
Εμείς λοιπόν επιλέξαμε για το νέο Corsa τον 1,2 βενζίνης των 100 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο στην έκδοση GS-Line, βάλαμε την μαύρη ταπετσαρία «Banda» στο εσωτερικό, το «Orange Fizz» μεταλλικό χρώμα χωρίς έξτρα χρέωση, 17άρες ζάντες διπλών ακτίνων και στο τέλος περάσαμε στον προαιρετικό εξοπλισμό που είναι πραγματικά υπερπλήρης και χωρισμένος ανά θεματικές ενότητες (εξωτερικό, εσωτερικό, άνεση, ασφάλεια, infotainment, λειτουργικότητα, πακέτα και χρώμα οροφής).
Συνοψίζοντας, ο διαμορφωτής της Opel σε βάζει στο κλίμα και σε μια όμορφη διαδικτυακή περιήγηση αφού μπορείς να δεις λεπτομέρειες της εξωτερικής σχεδίασης και να καθίσεις εικονικά στη θέση του οδηγού...
Διαμόρφωσε όλα τα Opel, όπως τα θες

Fiat
Ήμασταν σίγουροι πως ο διαμορφωτής της Fiat θα ήταν αντάξιος των επιλογών customization που προσφέρει η ιταλική μάρκα για όλα της τα μοντέλα. Και δικαιωθήκαμε όπως φαίνεται κλικάροντας τόσο στο 500άκι όσο και στο 500X με τα οποία περάσαμε αρκετή ώρα στην οθόνη του υπολογιστή.
Αρχικά βέβαια, πρέπει ο χρήστης να επιλέξει μοντέλο, έκδοση και κινητήρα, ωστόσο αυτό δεν τον περιορίζει τελικά, καθώς ανά πάσα στιγμή βλέπει στοιχεία όμως η τιμή, η κατανάλωση και η ιπποδύναμη.
Απαξ και καταλήξεις στην έκδοση κινητήρα και εξοπλισμού συνεχίζεις στο ζουμί που είναι η επιμέρους και ανά τομέα διαμόρφωση. Ο configurator, λοιπόν, της Fiat σε κερδίζει αμέσως γιατί σε κάνει να δεις από κοντά το μοντέλο που σε ενδιαφέρει, έχεις τη δυνατότητα να δεις το εξωτερικό, να περιηγηθείς στο εσωτερικό, να προσθέσεις έξτρα πακέτα, αξεσουάρ, μέχρι και να επιλέξεις επιπλέον υπηρεσίες, όπως η επέκταση της εργοσιακής εγγύησης μέσω της Mopar!
Στο τέλος, έχοντας καταλήξει στην τελική επιλογή μπορείς να εκτυπώσεις σε pdf τη διαμόρφωση, ή να σκανάρεις το QR που δημιουργείται. Αν επιθυμείς μάλιστα σου δίνεται η δυνατότητα για test drive ή αποστολή προσφοράς, κλείνοντας έτσι την διαδικτυακή επίσκεψή σου...
500ράκι, 500X και όλα τα μοντέλα της Fiat στα μέτρα σου
 
Διαβάστε ακόμη:

1ο μέρος | Τα Toyota, Peugeot, Ford & Mercedes των ονείρων μας

2ο Μέρος | Φτιάξε Hyundai, Nissan, Citroen & Renault όπως τα θέλεις

4ο μέρος | Kia, SEAT, Audi & Skoda στα γούστα σου

Τιμές αυτοκινήτων σε... κρίση | Προσφορές & εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ

Mercedes
moto