Ράγες στην οροφή, προστατευτικά πλαστικά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος φανερώνουν το crossover DNA του Passat Alltrack. Οπτικά είναι ενδιαφέρον, όμως και πολύ τεράστιο! Θα θέλαμε να κρύβει καλύτ

Ράγες στην οροφή, προστατευτικά πλαστικά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος φανερώνουν το crossover DNA του Passat Alltrack. Οπτικά είναι ενδιαφέρον, όμως και πολύ τεράστιο! Θα θέλαμε να κρύβει καλύτερα τον όγκο του.

Η άποψή μας

32.193 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2017)

Το VW Passat Alltrack αποτελεί μια ειδική πρόταση, για ψαγμένους οδηγούς, όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου. Είναι αρκετά πιο ακριβό από το Variant ή ένα Tiguan, είναι όμως και διαφορετικό. Θα θέλαμε οπτικά να κρύβει λίγο καλύτερα τον όγκο του, μας άρεσε πολύ στο χώμα, φυσικά τι σχόλιο να κάνουμε για τους χώρους… Όσο, τέλος, για τον αναπόφευκτο συνειρμό που κάνουμε και το συγκρίνουμε με το Audi A4 Allroad; Θα πούμε πως δεν του αξίζει καθώς το Allroad πατάει σε άλλη πλατφόρμα (MLB) και έχει άλλη 4κίνηση. To concept είναι το ίδιο, όχι όμως και η εφαρμογή, για αυτό και η όποια -μεγάλη- διαφορά τιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


+ Χώροι, αίσθηση ανάρτησης εκτός δρόμου, κινητήρας, ποιότητα
- Όγκος και βάρος αμαξώματος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN