To T-Roc R χωρίς καμουφλάζ αλλα με εμφάνιση ίδια με του «απλού».

VW T-Roc R στο Ring (+vid)

1.871 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2018)

Το Τ-Roc θα γίνει σύντομα το δεύτερο μοντέλο της VW που θα λάβει R έκδοση. Δείτε το στο Ring και διαβάστε τι γνωρίζουμε.

Tα πρώτα πλάνα του νέου VW T-Roc R κατέγραψε ο κατασκοπευτικός φακός του Automotive Mike, στην στιγμή που το μοντέλο βρισκόταν σε δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.

Η R έκδοση υψηλών επιδόσεων θα εξοπλιστεί πιθανότατα με τον ίδιο 2λιτρο turbo κινητήρα 300 ίππων που φοράει και το Golf R και το ίδιο σύστημα τετρακίνησης ενώ θα τεθεί αντιμέτωπο με το νέο CUPRA Ateca. Μάλιστα, η έκδοση R θα περιλαμβάνει ακόμη νέα πιο σπορτίφ ανάρτηση και ισχυρότερα φρένα, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την Γερμανία, το Τ-Roc R δεν θα μπορεί να πετύχει τις ίδιες επιδόσεις με το hot-hatch.
 
Όσον αφορά τις αλλαγές στην εμφάνιση του, λίγα είναι αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ενώ το ισχυρό καμουφλάζ με το οποίο έχει καλύψει η μάρκα το αυτοκίνητο στο παρακάτω video δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ασφαλείς προβλέψεις. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως πως το T-Roc R θα λάβει νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και νέο σύστημα εξάτμισης.


To crossover/SUV υψηλών επιδόσεων θα κάνει ντεμπούτο νωρίς το επόμενο έτος, ένα χρόνο πιο νωρίς από την αμφιλεγόμενη cabrio έκδοσή του που ήδη έχει ανακοινώσει η VW oτι θα κατασκευάσει. Η τιμή του αναμένεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του Golf R.
 

Hyundai
vw