• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

¶νετο, πολιτισμένο και ευέλικτο στην πόλη, το «κακό» VW up! έχει το μπρίο για να μην όχι στα θέλω ενός πιο ανήσυχου οδηγού.

Στο δρόμο: Ευχάριστο στην οδήγηση

33.564 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2017

¶νετο, πολιτισμένο και ευέλικτο στην πόλη, το «κακό» VW up! έχει το μπρίο για να μην πει όχι στα θέλω ενός πιο ανήσυχου οδηγού, που πάντως θα ήθελε μια ακόμη σχέση στο κιβώτιο και πιο «κλειστή» κλιμάκωση. Η ανάρτηση ελέγχει σωστά το ελαφρύ αμάξωμα (1.002 κιλά) και δεν θα δυσανασχετήσει σε δρόμο με ανωμαλίες, ενώ η κλίση είναι λογική και το κράτημα αρκετό για να πιέσεις με γρήγορο ρυθμό. Όσο αυξάνει η ταχύτητα το τιμόνι γίνεται πιο στιβαρό, ενώ στις στροφές και υπό πίεση, το up! εμφανίζει τυπική υποστροφική συμπεριφορά με απόλυτα προοδευτικές αντιδράσεις, που δεν τρομάζουν σε καμία περίπτωση. Πολύ ικανοποιητικά και τα φρένα, παρά την παρουσία ταμπούρων στον πίσω άξονα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • jimeta

  Καταρχήν αφήστε το παραμύθι της ποιότητας κατασκευής για τον γκαζοντενεκέ της vw,κοιτάξτε πρώτα τα Hyundai I10,Aygo,c1,Peugeot 108,απείρως ομορφότερα και καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και ύστερα τα ξαναλέμε.Ημαρτον πόσο σπρώξιμο θα του δώσετε ώστε να πουλήσει κατιτίς παραπάνω και όχι μόνο.

    17
 • Πειραιωτης

  Και 150 αλογα να του βαλουν στα ματια μου δειχνει πανασχημος κουασιμοδος ο μικρος τενεκες!

    10
 • Tasos

  Κίνηση ματ για τη μικρή κατηγορία.Ένα ήδη επιτυχημένο πακέτο γίνεται ακόμα καλύτερο και πιο ασφαλές λόγω πλούσιας ροπής.

    5