Εντυπωσιακό σε σχεδίαση 
τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακό σε σχεδίαση τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα.

Honda Civic 1,4 5d: Εντυπωσιακό και καλοστημένο

45.454 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2014)

Με σχεδίαση που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, βγάζει συναίσθημα, ενώ ταυτόχρονα είναι ευρύχωρο και πρακτικό. Η πολλά υποσχόμενα εμφάνιση δεν συμβαδίζει με τις προδιαγραφές του 1,4 κινητήρα. Αυτός αποδίδει 83 ίππους είναι γραμμικός χωρίς κενά, αλλά αποδεικνύεται οριακά επαρκής για την κίνηση του Civic. Όσον αφορά στο 6άρι σασμάν, παρά τη σφιχτή κλιμάκωσή του δεν μπορεί να κάνει θαύματα και οι επιδόσεις βρίσκονται κάτω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Μοναδικό ίσως ατού του συγκεκριμένου κινητήρα είναι η κατανάλωση που κυμαίνεται στα 5,9 λτ./100 χλμ. και δεν αυξάνεται σημαντικά σε συνθήκες πίεσης. 
Κι αν οι επιδόσεις δεν ικανοποιούν, το στήσιμο του αυτοκινήτου θα σε κάνει να τις ξεχάσεις. Σφιχτή αλλά όχι κουραστική ανάρτηση, γρήγορο τιμόνι και θέση οδήγησης που σε αγκαλιάζει, φτιάχνουν τη διάθεση και κυρίως δημιουργούν αίσθηση εμπιστοσύνης. Ο θόρυβος του κινητήρα –αν και με ευχάριστη χροιά- είναι αισθητός στο ταξίδι.
Ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης είναι από τους καλύτερους της κατηγορίας δικαιολογώντας έτσι εν μέρει την τσουχτερή τιμή του.

Εσωτερικό - Χώροι: Φουτουριστικό και εντυπωσιακά πρακτικό
Η φουτουριστική διάθεση συνεχίζεται και στο εσωτερικό του Civic, όπου την παράσταση κλέβει το ταμπλό δύο επιπέδων με τις ψηφιακές ενδείξεις. 
Με τέτοια σχεδίαση, θα περίμενες δύστροπη εργονομία. Κι όμως, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται εκεί που τα περιμένεις, χωρίς να υπάρχει κάτι που να προβληματίζει. Τα υλικά στο εσωτερικό, αν και σκληρά, έχουν ευχάριστη υφή και προσεγμένο φινίρισμα.
Οι χώροι επιβατών ικανοποιούν με το παραπάνω για τις μεταφορικές ανάγκες της οικογένειας, ενώ το πορτμπαγκάζ (485 λίτρα) συγκαταλέγεται στα πλέον ευρύχωρα του ανταγωνισμού. Το μόνο που ίσως προβληματίσει είναι η σχεδίαση της πέμπτης πόρτας που περιορίζει σε ένα βαθμό την ορατότητα προς τα πίσω.

Τιμή αγοράς 2008: 18.490 ευρώ
Τιμή αγοράς 2014: 8.000 ευρώ
Τιμή πώλησης 2014: 8.800 ευρώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center