Toν κακό του εαυτό έχει μόνο αντίπαλο ο Vettel όπως αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Vettel: «Mόνος αντίπαλος ο εαυτός μου»

2.523 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Ποιος Hamilton και ποια Mercedes; Toν κακό του εαυτό έχει μόνο αντίπαλο ο Vettel όπως αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Πεπεισμένος πως ο μόνος αντίπαλος που μπορεί να του στερήσει  τον τίτλο είναι ο κακός του εαυτός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Sebastian Vettel. O Γερμανός είναι πίσω από τον Ηamilton στο πρωτάθλημα των οδηγών κατά 30 βαθμούς, ένα γεγονός εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως η Ferrari έχει κατά γενική ομολογία ισχυρότερο μονοθέσιο από αυτό της Mercedes.

Tα ακριβή λόγια του Vettel ήταν: « Eίναι απλό για μένα. Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο ίδιος μου ο εαυτός. Έχουμε σπουδαίο μονοθέσιο και πολλές ευκαιρίες. Ο Hamilton είναι πρώτος αλλά έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας. Θα μπορούσαν οι πιθανότητες να είναι πιο πολλές αλλά έχουμε ακόμα αρκετές. Ο κακός μας εαυτός είναι ο εχθρός μας και όχι αυτός ή αυτοί σαν ομάδα. Αν φροντίσουμε τους εαυτούς μας, θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε και να πάνε όλα καλά».
 
Ο τετράκις πρωταθλητής με την Red Bull σημείωσε για τα λάθη του στο παρελθόν: « Eίναι λογικό να σκέφτεσαι σε κάποιους αγώνες ότι δεν τα πήγες όσο καλά έπρεπε αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχουν φορές που τα πήγες καλύτερα από όσο νόμιζες. Η χειρότερη στιγμή ήταν στην Γερμανία, ξέρω τι έγινε. Ήθελα να νικήσω στην Γερμανία αλλά δεν μένω εκεί, προσπαθώ να κοιτάω μπροστά και τι μπορούσε να γίνει για να αποφευχθεί εκείνη η στιγμή.»

Εσείς τι λέτε για τις δηλώσεις του Vettel.

NEO TRAFIC
skoda