Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής για το ηλεκτρικό SUV της φίρμας κάνουν λόγο πως θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 355 ίππων.

Video teaser για e-tron

2.360 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Το πρώτο video teaser για το νέο e-tron αποκάλυψε η μάρκα. Δείτε το και μάθετε τι ξέρουμε μέχρι αυτή την ώρα.

Η Audi έχει μεγάλες προσδοκίες για το e-tron, μιας και χθες το βράδυ αποκάλυψε το δεύτερο teaser του μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται όμως για κάποια εικόνα αλλά για ένα video πολύ μικρού μήκους που θα κάνει πρεμιέρα στα βραβεία Εmmy κάτω από το όνομα «Unleashed».

To διαφημιστικό αυτό μπορεί να μην προσφέρει μια σαφή εικόνα για την συνολική σχεδίαση του μοντέλου, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πως θα έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο e-tron που παρουσιάστηκε στην φετινή Έκθεση της Γενεύης. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε τα προστατευτικά πλαστικά του και τα LED φωτιστικά του σώματα εμπρός και πίσω.
 
Όμοιος με το πρωτότυπο είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος του μοντέλου. Το e-tron θα υιοθετήσει τα περισσότερα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα της γερμανικής μάρκας όπως τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, το σύστημα infotainment και τον έλεγχο κλιματισμού, ενώ γεγονός πρέπει να θεωρείται πως η Audi θα αντικαταστήσει τους πλαϊνούς καθρέπτες με κάμερες και μόνιτορ.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής για το ηλεκτρικό SUV της φίρμας κάνουν λόγο πως θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 355 ίππων με τα 0-100 να γίνονται σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 200 χλμ./ώρα. Με αυτόματη μετάδοση και το mode Sport επιλεγμένο, η απόδοση του συνόλου μπορεί να φτάσει προσωρινά μέχρι και τα 402 άλογα.
 
Η ηλεκτρική αυτονομία υπολογίζεται στα 400 χλμ. η οποία θα επιτυγχάνεται χάρη σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 95 kWh που θα είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του οχήματος και θα μπορεί να επαναφορτίζεται σε μόλις 30 λεπτά από σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί που θα φορτίσουν τη μπαταρία μέσω μιας τριφασικής εξόδου 400 βολτ με ισχύ μέχρι 11 κιλοβάτ θα περιμένουν περίπου οκτώμισι ώρες.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto