Το εσωτερικό του Scirocco R ξεχωρίζει για τις σπορτίφ πινελιές του (τιμόνι, καθίσματα, όργανα ελέγχου, πίνακα οργάνων, αλουμινένια πεντάλ κ.α.), παραμένοντας πολύ καλό ποιοτικά αλλά και καλύτερο σε συ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Scirocco R ξεχωρίζει για τις σπορτίφ πινελιές του (τιμόνι, καθίσματα, όργανα ελέγχου, πίνακα οργάνων, αλουμινένια πεντάλ κ.α.), παραμένοντας πολύ καλό ποιοτικά αλλά και καλύτερο σε συναρμολόγηση από το προκάτοχο.

Εσωτερικό: Αναβαθμισμένο στα σημεία με καλούς για το προφίλ του χώρους

(4/6/2016)

To εσωτερικό του Scirocco R είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με το προηγούμενο τόσο ποιοτικά όσο και εμφανισιακά. Αρχικά στο ταμπλό βρήκαν θέση οι νέοι αεραγωγοί του συστήματος εξαερισμού του Golf, ενώ στο πάνω μέρος του έχουν τοποθετηθεί 3 οργανάκια ελέγχου (θερμοκρασία λαδιού, χρονόμετρο και πίεση turbo),  που εκτός από χρηστικότητα προσδίδουν πόντους στη σπορτίφ ατμόσφαιρα. Αυτή, συνεχίζεται από τις μπλε βελόνες στον πίνακα οργάνων, το ανασχεδιασμένο τιμόνι με το flat bottomed μέρος και τα εξαιρετικά σε στήριξη μπάκετ καθίσματα. Η θέση οδήγησης είναι ψηλά τοποθετημένη, ενώ παράλληλα περιορισμένη είναι η ορατότητα που προσφέρει το Scirocco προς όλες τις πλευρές, λόγω της σχεδίασής του. Η ποιότητα κατασκευής ήταν καλή και στο προηγούμενο, ωστόσο στο ανανεωμένο Scirocco βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο η συναρμολόγηση με κάποια σημεία που εμφάνιζαν τριγμούς στο προηγούμενο, (αεραγωγοί, χειρολαβές θυρών), να έχουν πλέον εξαφανιστεί. Καλή είναι και η εργονομία των επιμέρους διακοπτών, ωστόσο τα  paddles που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του Scirocco R μέσω των οποίων γίνονται οι εναλλαγές του DSG, θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα. 
Ικανοποιητικός ο χώρος αποσκευών
Οι χώροι είναι καλοί για 2 επιβάτες μέσου αναστήματος που θα θελήσουν να φιλοξενηθούν στο πίσω κάθισμα του Scirocco R, ωστόσο άτομα άνω του μέσου ύψους θα χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις. Ολοι τους θα νιώσουν κλειστοφοβικά πάντως λόγω της σχεδίασης και των μικρών παραθύρων του Scirocco. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 312 λίτρων και διαθέτει επίπεδο σχήμα και ψηλό κατώφλι φόρτωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL