Στην ομάδα της Toyota θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν του WRC ο Kalle Rovanpera.

WRC: Πάει Toyota ο Kalle Rovanpera

2.061 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Στην ομάδα της Toyota θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν του WRC ο Kalle Rovanpera, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον 18χρονο οδηγό της Skoda να λύνει το συμβόλαιό του και να γίνεται ένας από τους βασικούς οδηγούς της ιαπωνικής ομάδας.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Rovanpera  θα κάνει χρήση σε ένα από τους όρους που έχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Skoda WRC 2 Pro, ο οποίος του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος προκειμένου στη συνέχεια να μεταβεί στην ομάδα της Toyota. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ο Rovanpera θα καταλάβει μία από τις βασικές θέσεις στο ρόστερ των οδηγών.
 
Αν και μέχρι στιγμής καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, υποστηρίζεται πως το θέμα είναι τελειωμένο και ο σημερινός πρωτοπόρος του WRC 2 Pro θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
 
Από κει και πέρα ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Toyota, Tommi Makinen κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα αυτά, όμως αρκέστηκε να πει πως είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις αναφορικά με τους οδηγούς της επόμενης σεζόν. Ωστόσο όπως φαίνεται η διαφαινόμενη απόκτηση του Rovanpera, μάλλον θα επιφέρει αλλαγές στους οδηγούς της Toyota.
 
Θυμίζουμε πως στο τρέχον πρωτάθλημα η Toyota απασχολεί τους Ott Tanak, Kris Meeke και Jari-Matti Latvala.

AUTOFIT PASXA
Audi