• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο μοντέλο, η Shelby έχει εγκαταστήσει ένα υπερτροφοδοτούμενο 5.0 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 750 ίππων.

Προσέθεσε προσαρμοζόμενη ανάρτηση coilover και φάρδυνε το αμάξωμα στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Στο μοντέλο, η Shelby έχει εγκαταστήσει ένα υπερτροφοδοτούμενο 5.0 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 750 ίππων.

Widebody concept από Shelby

Διαβάστηκε από 1820 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/5/2017

Με τέτοια εμφάνιση και αν ισχύουν οι ανάφορες για τις επιδόσεις του, αυτό το concept μπορεί να αφήσει εποχή.

 
Η Shelby χρησιμοποιεί την ονομασία Super Snake για τα αυτοκίνητα της όταν πρόκειται για μοντέλα εξαιρετικά ιδιαίτερης σχεδίασης που αφήνουν πίσω πολλούς από τους ανταγωνιστές τους.

Το νέο Super Snake με την επίσημη ονομασία Widebody Concept είναι ένα μοντέλο σχεδιασμένο για να αποδίδει τα μέγιστα όταν βρίσκεται μέσα στη πίστα. Η Shelby δεν έχει κάνει γνωστό αν πρόκειται το concept να βρεθεί  στην γραμμή παραγωγής.
 
Στο μοντέλο, η Shelby έχει εγκαταστήσει ένα υπερτροφοδοτούμενο 5.0 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 750 ίππων. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα, η εταιρία έχει προχωρήσει και στην αναβάθμιση της απόδοσης των φρένων προσφέροντας στο μοντέλο Brembo δαγκάνες τεσσάρων πιστονιών, προσαρμοζόμενη ανάρτηση coilover και πιο φαρδύ αμάξωμα στο μπροστινό και πίσω μέρος, παίρνοντας από αυτό και το όνομα του.

Μιλώντας για το αυτοκίνητο, ο αντιπρόεδρος της Shelby, κ. Vince LaViolette δήλωσε: « Θα προσφέρει περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό και θα έχει καλύτερες επιδόσεις στην πίστα. Θα είναι το όνειρο πολλών»

Πώς το βλέπετε;
 

Tags: FORD, SHELBY, WIDEBODY